Casado, Rivera i Abascal, entrevistats per Bertín Osborne a ‘Mi casa es la Tuya’

Els líders del PP, Cs i VOX s’han mostrat disposats a pactar entre ells després de les eleccions generals | A més, tots tres han fet patent la seva intenció d’aplicar un nou 155 a Catalunya si arriben al poder

Bertín Osborne
Casado, Rivera i Abascal mostren la seva faceta més personal a ‘Mi casa es la Tuya’ | Telecinco

Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal han participat en l’últim programa de ‘Mi casa es la Tuya’. En una entrevista que s’ha emès aquest divendres a la nit, els líders del PP, Cs i VOX han volgut mostrar la seva faceta més personal a Bertín Osborne, si bé cap d’ells s’ha oblidat que estan en plena campanya electoral, i han aprofitat per explicar els seus plans de futur a poques setmanes de la celebració de les eleccions generals.

En aquest sentit, els representants del que molts anomenen ‘el trio de dretes’ s’han mostrat disposats a pactar en ells un cop se celebrin els comicis del pròxim 28A, i tots tres tenen clar quina seria una de les primeres mesures que adoptarien si es convertissin en el pròxim president del govern: l’aplicació d’un nou 155 a Catalunya.

Pablo Casado parla sobre el seu fill prematur

Casado
Pablo Casado ha parlat sobre el seu fill prematur | Telecinco

Amb tot, el programa també ha servit per conèixer una mica més en profunditat la vida personal dels convidats. Per exemple, Casado ha fet públic un episodi força desconegut de la seva vida, i que guarda relació amb el seu fill Pablo, el qual va néixer prematur: «Pablo va venir al món amb 25 setmanes, va estar en coma i incubat. Va pesar 730 grams i van haver d’operar-lo del cor. S’agafava a la vida com un campió», recorda el líder del PP, emocionat.

En referència a la seva vocació, el president dels populars va explicar que «a casa meva hi ha hagut aversió a la política». El motiu no és altre que la repressió que va patir el seu avi per part del règim franquista, el qual va ser empresonat durant sis anys i no va poder exercir mai més com a metge.

Albert Rivera no es mulla quan li pregunten per Malú

Rivera
Albert Rivera no es mulla quan li pregunten per Malú | Telecinco

 

Però, sens dubte, un dels testimonis que més interès suscitava arran els rumors que han saltat a la llum durant els últims mesos era Albert Rivera. Com no podia ser d’altra manera, el líder de Cs va ser preguntat per la seva suposada relació amb Malú, i el president de la formació taronja va fer l’orni, evitant mullar-se un cop més.

 «Ah, sí? Primera notícia que tinc del tema!» clamava Rivera, que acte seguit feia patent que «de fet, no es parla de res d’això, en aquesta televisió no es parla d’aquest tema». Tot seguit, expressava el següent: «En aquest país hi ha moltes ganes de preguntar això. Estic molt orgullós de viure en un país que la gent fa el que vol: està amb qui vol i viu amb qui vol, i com estic en aquest país, doncs faig el que vull també».

Rivera, però, no és va mostrar tan enigmàtic ni prudent a l’hora de parlar sobre Catalunya, i va parlar sobre els presumptes atacs per part d’independentistes a la botiga de la seva mare. «He tingut problemes perquè hi ha gent amb mala llet. Hi ha gent que es dedica a fer fotre, a pintar llaços grocs a la façana... De fet, a vegades la meva mare ni m’ho explica».

Abascal s’ha sentit «menyspreat» pels mitjans de comunicació

Abascal
Abascal s’ha sentit «menyspreat» pels mitjans de comunicació | Telecinco

 

L’últim personatge polític que ha estat entrevistat per Osborne és Santiago Abascal, líder de la formació d’ultradreta VOX.  En primer lloc, el bilbaí va confessar que s’havia sentit «menyspreat» pels mitjans de comunicació del país, a banda de descartar futurs pactes amb «el front popular, els comunistes, els socialistes i els nacionalistes».

Abascal també va fer patents les seves intencions respecte a Catalunya si arribés a situar-se al capdavant del govern. En aquest sentit, va expressar que aplicaria «un 155 sostingut en el temps, que de veritat serveixi per  intervenir als Mossos d’Esquadra i TV3, perquè l’estat torni a tenir poder a Catalunya. Un 155 que serveixi per instaurar l’ordre».

Amb tot, el líder de VOX també ha explicat episodis de la seva vida, dels quals en destaca un: durant la seva joventut, van cremar la botiga del seu pare. «Em vaig treure la llicència d’armes per a protegir al meu pare, tenia por que matessin al meu pare. Dins de casa seva, un té dret a defensar-se amb qualsevol cosa que trobi, i no ha de patir cap infern judicial», sentenciava.  

 


Comentaris

envia el comentari