Casado: «No me’n refio de Sánchez, arribarà a pactes ocults amb els presos»

«La situació a Catalunya és insostenible i no sé a què espera el govern per posar ordre», ha comentat el líder popular

Pablo Casado creu que Pedro Sánchez arribarà a pactes amb l'independentisme
Pablo Casado creu que Pedro Sánchez arribarà a pactes amb l'independentisme | CatalunyaDiari.cat

Pablo Casado continua al peu del canó. El president del PP ha tornat a servir-se del conflicte polític català per carregar amb duresa contra Pedro Sánchez. En aquesta ocasió, el líder popular ha insinuat que no es refia del president del govern espanyol i s’ha mostrat convençut que l’executiu de Sánchez tindrà un gest pròximament amb els presos independentistes.

El perquè de tot plegat, doncs, rau en l’aprovació dels pressupostos, ja que Sánchez necessita el suport d’Esquerra i el PDeCAT per tirar-los endavant. «És que no me’n refio i estic convençut que faran com la moció de censura», ha relatat el cap de files popular mentre considerava que s’arribarà a «pactes ocults».

«Pactes ocults» amb l’independentisme

Ha estat la gran queixa d’un Pablo Casado que ha apuntalat el seu discurs explicant: «La situació a Catalunya és insostenible i no sé a què espera el govern per posar ordre. Així mateix, també demano al PSOE i a Sánchez que deixin de donar indicacions als jutges».

En aquest mateix sentit, doncs, Casado s’ha mostrat partidari a l’acció de la justícia espanyola amb els presos sobiranistes i ha explicat que «espera i confia» que la Fiscalia General de l’Estat i la Fiscalia del Tribunal Suprem actuïn amb independència.

Catalunya, un «narcoestat» per Casado

«Com és possible que a Lledoners hi hagi un règim de visites, de patis i telefònic diferent del de qualsevol altre pres preventiu només perquè són del Govern que gestiona aquella presó?», va preguntar-se Pablo Casado el passat diumenge en una conferència popular a Andalusia. Al fil de la crítica, el mateix Casado va titllar Catalunya d’un «narcoestat» pels «privilegis» dels presos.


Comentaris

envia el comentari