Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cayetana Álvarez de Toledo

Cayetana Álvarez de Toledo, disposada a renunciar a ser la cap de llista per Barcelona

La portaveu del PP hauria pres aquesta determinació en favor d'Inés Arrimadas, sota la candidatura conjunta Per Espanya Suma

Cayetana Álvarez de Toledo
Cayetana Álvarez de Toledo, disposada a renunciar a ser la cap de llista per Barcelona | Catalunya Diari

 

La portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, es mostra disposada a renunciar a ser la cap de llista per Barcelona al 10-N en favor de la portaveu de C's, Inés Arrimadas, sota la candidatura conjunta Per Espanya Suma.

Creu que el millor és arribar a un acord

«Renuncio al meu escó de número u i si he de renunciar a tots —a l'u, al dos, al tres o al quatre— ho faré», assegura Álvarez de Toledo en una entrevista a 'El Mundo'. Álvarez de Toeldo lamenta que el líder de Cs, Albert Rivera, segueixi pensant que el futur de C's passa pel 'sorpasso' al PP i ha afegit que és un camí «que no va a cap lloc».

En aquest sentit, ha defensat que el millor per a tots és arribar a un acord «quan abans millor».

 

El PP centrarà la seva campanya a Catalunya

El fiasco de la investidura de Pedro Sánchez obre possibilitats de creixement per al PP, que va obtenir el pitjor resultat electoral de la seva història a les passades eleccions —66 diputats— i a qui les enquestes auguren una revifada a costa de VOX i de Ciutadans.

Fonts de la formació de Pablo Casado apunten que aquesta serà de nou una campanya centrada en Catalunya, amb la sentència de l’1-O com a epicentre d’un discurs marcat per la contundència amb l’independentisme, el rebuig frontal als indults i la denúncia d’una suposada connivència entre el govern de Pedro Sánchez i les forces que configuren el Govern de la Generalitat.

 

També et pot interessar...