Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cayetana Álvarez de Toledo té nacionalitat francesa, argentina i espanyola

Cayetana Álvarez de Toledo apunta a repetir com a cap de llista del PP per Barcelona

La consigna que està traslladant Gènova a les seus autonòmiques és «repetir els mateixos caps de llista que a l'abril»

Cayetana Álvarez de Toledo té nacionalitat francesa, argentina i espanyola
Tot apunta que Cayetana Álvarez de Toledo repetirà com a cap de llista del Partit Popular per Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

La convocatòria de repetició d'eleccions generals ha posat la maquinària electoral dels partits en marxa. La principal força de l'oposició,  el Partit Popular, està traslladant a les diferents seus autonòmiques dels conservadors arreu del territori estatal, la consigna de «repetir candidats», segons han indicat al CatalunyaDiari fonts dels populars catalans.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Aquesta directriu comportarà que l'actual portaveu del grup parlamentari popular al Congrés dels Diputats, la periodista i política Cayetana Álvarez de Toledo, tornarà a ser la cap de llista del Partit Popular català per Barcelona. 

I pel que fa a la resta de demarcacions catalanes, Jordi Roca, que no va assolir l'escó el passat mes d'abril, seria el número u per Tarragona; Dante Pérez lideraria la llista dels conservadors a Lleida; i l'antic diputat al Parlament, Sergio Santamaría, tornaria a encapçalar la butlleta del PP català a Girona. 

Álvarez de Toledo, la sorpresa de les darreres eleccions

La tria d'Álvarez de Toledo com a candidata dels populars per Barcelona va ser la gran sorpresa de les eleccions generals del passat 28 d'abril.  La periodista, que havia abandonat el Partit Popular durant l'etapa de Mariano Rajoy, s'ha posicionat sempre, i de manera molt clara i contundent, contra l'independentisme català.

Un dels episodis més destacats de l'anterior campanya a Barcelona, l'actual portaveu popular a la carrera de San Jerónimo  es va encarar a un grup de joves independentistes que van barrar el pas als polítics del PP  que es dirigien a un acte de campanya dels conservadors a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Una de les seves frases més destacades durant l'anterior campanya electoral és que «als dos milions de catalans que voten independentisme, se'ls ha de parlar com adults i no com a nens». Així mateix, un altre dels moments més recordats, va ser durant el debat a la televisió pública espanyola on va tenir una enganxada molt forta amb l'actual ministra d'Hisenda en funcions, María Jesús Montero, al voltant «del consentiment de les dones a l'hora de mantenir relacions sexuals amb homes».