Cayetana Álvarez de Toledo arranca llaços grocs de les instal·lacions de TV3

La candidata de C's també ha criticat la presència de simbologia «separatista»

Carmen Lomana noo suporta a la dirigent argentina del PP, Cayetana Álvarez de Toledo
Cayetana Álvarez de Toledo s'ha dedicat a retirar els llaços grocs de les instal·lacions   | Cedida

La candidata del PP català pel 10-N, Cayetana Álvarez de Toledo ha compartit a través de les xarxes socials un vídeo de la seva arribada a les instal·lacions de TV3 on participa en el debat electoral juntament amb els altres candidats. Cayetana només arribar s'ha dedicat a arrencar els llaços grocs que estaven col·locats en una barana de l'edifici.

Arrimadas també ha criticat la presència de simbologia «separatista»

Per la seva part, la candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, també ha criticat que TV3 tingués les instal·lacions «plenes de propaganda separatista». És per això, que Arrimadas ha decidit enregistrar un vídeo amb el seu mòbil de les escales que tenien llaços per denunciar-ho posteriorment a Twitter.

També et pot interessar...


Comentaris
Albert Lázaro
Aquesta ÑOLA es una bandarra que esta contenta que tinguem als/les patriotes engarjolats, ÑOLS així no els volem a la nostra nació.
Ani
MILLOR EST DEDIQUINT A FERT UNT PROGRAMA ELECTORAL NORMAL I NO HA FERT AQUESTAS TONTERIES, ARA QUE HONT NO IA NO RAJA MES.
Françesc de la concepció
Es el que tenen els separaristes. Ploren per la democracia y son ela mes feixistes de tots, y manipulant des de els mitjos de comunicacio

envia el comentari