Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La diputada electa del PPC al Congrés per Barcelona i portaveu del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, la nit del 10 de novembre de 2019

El refugi secret de Cayetana Álvarez de Toledo després de ser fulminada per Casado

La fins ara portaveu del PP estaria passant uns dies amb la seva parella

La diputada electa del PPC al Congrés per Barcelona i portaveu del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, la nit del 10 de novembre de 2019
Cayetana Álvarez de Toledo ja ha deixat la península després de la seva destitució del Partit Popular | Catalunya Diari

Aquest mateix dilluns, Pablo Casado va prendre la decisió de destituir Cayetana Álvarez de Toledo com a portaveu del Partit Popular al Congrés dels Diputats.

La decisió era un secret a veus que es plantejava, com a mínim, des del passat mes de maig. Les bones crítiques sobre la gestió de José Luis Martínez-Almeida a Madrid durant la pandèmia van acabar de declinar la balança a favor seu, deixant en molt mal lloc la feina de la marquesa de Casa Fuerte.

La fins ara portaveu del PP va marxar fent soroll amb una roda de premsa on va atacar Casado pel seu cessament. Les seves paraules van ser un atac en tota regla, comparant la formació de dreta amb l'esclavitud.  «En política, infravalorem la força constructiva necessària de la llibertat i pensament crític», va etzibar, assegurant que Casado necessita persones «lleials» però «amb criteri propi». «Un partit polític no és un exèrcit que pugui funcionar amb ordre i comandament, ni una secta».

Cayetana Álvarez de Toledo es refugia a Mallorca

Ara, i segons publica el diari 'Última hora', Cayetana Álvarez de Toledo ha posat rumb a Mallorca després que el des de la formació blava l'acusessin de quedar «retratada» amb la seva manera d'acomiadar-se.

Tal com informa el citat mitjà, la marquesa estaria passant uns dies a l'illa amb l'escriptor i analista polític Arcadi Espada. Tot i que l'exportaveu no ha fet declaracions sobre la seva relació, la periodista Pilar Eyre ja va fer sonar les campanades sobre aquesta parella l'any passat.

L'exportaveu podria trobar-se amb la seva substituta, Cuca Gamarra

Ara, sembla confirmar-se que Álvarez de Toledo passarà uns dies amb el seu amor barceloní i intentarà oblidar-se de la seva destitució, la qual considera «perjudicial» i «dissortada» per al partit i per a una Espanya «forta, adulta, moderna i de ciutadans lliures i iguals».

Però els seus dies de vacances podrien veure's truncats amb la visita de qui serà la seva substituta al partit, Cuca Gamarra. La nova portaveu s'estrenarà al Partit Popular aquest divendres en un acte organitzat pel PP Balear on es tractaran les conseqüències de la pandèmia en l'educació i les mesures de seguretat a seguir el pròxim setembre.