Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cayetana Álvarez de Toledo té nacionalitat francesa, argentina i espanyola

El cop inesperat que estaria a punt de rebre Cayetana Álvarez de Toledo

Els populars estarien pensant en buscar un substitut per la portaveu al Congrés dels Diputats

Pablo Casado i Cayetana Álvarez de Toledo al Congrés dels Diputats el 5 de gener de 2020.
Cayetana Álvarez de Toledo perd suport d'alguns sectors del PP | Catalunya Diari

El futur polític de Cayetana Álvarez de Toledo, en perill. La portaveu al Congrés dels Diputats podria noacabar la  legislatura, ja que ha anat perdent suport dins del PP, segons informa ‘El Independiente’.

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

Álvarez de Toledo perd suport dins del PP

El citat mitjà digital ha destacat que alguns sectors del PP, que en un primer moment havien confiat en ella com a portaveu, estarien pensant en un canvi perquè Álvarez de Toledo «és incapaç de fer equip» i tampoc aconsegueix «crear un clima de confiança amb la direcció del grup i la resta de diputats». Així, estarien pensant en altres candidats, entre els quals podria estar Pablo Montesinos, vicesecretari de comunicació del partit.

A més, també destaquen que alguns sectors dels populars critiquen les «incursions» d’Álvarez de Toledo fora de l’hemicicle, deixant patent les  desavinences que tenen amb ella per certes accions que no han agradat. Per una banda, la portaveu hauria estès el rumor que Pablo Casado pensaria en Rosa Díez com a candidata a les eleccions basques, mentre que des del PP s’afirma que tant aquesta candidatura com la catalana es negociarien amb C’s.

Per altra banda, tampoc hauria agradat que la portaveu demanés públicament un govern de concentració amb el PSOE i així impedir que Sánchez negociés amb Podemos i ERC, tot i que Casado assegurava que era impossible apropar-se als socialistes. A més, el citat mitjà ha compartit que Álvarez de Toledo s’ha saltat  els arguments del PP, sense dubtar, tantes vegades com ha volgut.

També et pot interessar...