Cayetana ataca Puigdemont i la xarxa s'hi torna

La polèmica piulada se li ha girat en contra a nivell històric

Cayetana Puigdemont
Cayetana es fotogragia amb un grafitti de Puigdemont | Twitter

Les eleccions són a tocar i els líders dels diferents partits polítics van a la desesperada per guanyar votants. Després del vídeo d'Albert Rivera, líder de C's, olorant un gosset i dient «fa olor de llet» incendiés les xarxes, ara li ha tocat el torn a Cayetana Álvarez de Toledo amb dues imatges penjades recentment al seu perfil de Twitter.

La popular ha visitat Vic

El passat cap de setmana, la candidata del PP per Barcelona va visitar la ciutat de Vic. En primer lloc va penjar una fotografia a la històrica plaça Major acompanyada de la frase: «A Vic, amb la Catalunya colpista». Però al contrari del que diuen les seves paraules, Cayetana es trobava sola en una plaça completament buida.

No contenta amb aquesta piulada, que va rebre moltes respostes, la del PP va seguir caminant pels carrers de Vic quan es va trobar amb un grafitti amb la imatge de Carles Puigdemont acompanyada d'un dels escrits més famosos del primer ministre britànic durant la Segona Gerra Mundial, Winston Churchill, amb «we shall never surrender» és a dir «mai ens rendirem». 

En aquest cas, però, la piulada se li ha girat en contra a nivell històric i les xarxes no han tardat a omplir-se de comentaris explicant-li que Churchill, concretament, va lluitar contra el feixisme durant la Segona Guerra Mundial. La seva vestimenta tampoc ha ajudat a dispersar els 'memes' comparant-la amb un agent secret com els de la mítica pel·lícula 'Men in Black'.

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari