Carmen Lomana noo suporta a la dirigent argentina del PP, Cayetana Álvarez de Toledo

L'espectacular fortuna de Cayetana Álvarez de Toledo, a la llum

La marquesa acumula al seu compte bancari

El Congrés dels Diputats de Madrid acaba de fer públics els diners que els diputats d'aquesta cambra tenen en el seu banc, així com els rendiments econòmics, els sous percebuts de l'any anterior i les seves propietats, i ha sorprès enormement la fortuna que guarda Cayetana Álvarez de Toledo en efectiu a la seva compta bancària: ni més ni menys que 400.000 euros, en allò que es coneix vulgarment amb el nom de ‘cash’.

 

La diputada i marquesa Cayetana té diverses propietats entre Espanya, França i Argentina

Aquesta fortuna, que ha declarat la diputada per Barcelona en la declaració de béns i immobles dels diputats, la té en forma de dipòsits bancaris, però aquí encara s'hi ha d'afegir el patrimoni en béns immobles amb què compta la marquesa: 2 habitatges, un situat a Madrid i l’altre a França, el 50% d’una finca rústica a Toledo i la meitat d’un pis a l’Argentina.

Sobre els ingressos de Cayetana, aquesta ha declarat en el citat document, que va guanyar uns 84.000 euros el darrer any en diferents conceptes: 50.000 en forma de salari, 15.000 provinents de la venda d’un fons d’inversió, 15.000 en concepte del lloguer del seu pis a França, i 4.000 pel lloguer d’una antena de telecomunicacions. A més, compta amb accions del diari de Federico Jiménez Losantos per valor de 400 euros.

 

Cayetana Álvarez de Toledo, entrevistada pels mitjans
Cayetana Álvarez de Toledo acumula una bona fortuna entre propietats i diners | ACN

Amb tot això, està clar que la representant dels barcelonins del PP a Madrid té poc a veure amb la majoria de mortals, i amb la majoria de catalans; si abans el que l’allunyava dels ciutadans era no ser barcelonina i el seu origen aristocràtic, ara, per si no n’hi havia prou, la seva compta bancària la situa a quilòmetres de distància de la resta de la població. Pels encuriosits, aquí podeu consultar la seva declaració de béns immobles.

 

També et pot interessar...