ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

La CCMA interposarà querelles contra Rivera per «calúmnia, injúria i incitació a l'odi»

El director de TV3, Vicent Sanchis, acusa Albert Rivera de mentir, després que aquest afirmés que TV3 va qualificar de «puta» a Inés Arrimadas

Rivera trist
La CCMA interposarà diferents querelles contra el líder de Ciutadans, Albert Rivera, per «calúmnia, injúria i incitació a l'odi» | Cedida

La CCMA interposarà diferents querelles contra el líder de Ciutadans, Albert Rivera, per «calúmnia, injúria i incitació a l'odi». El director de TV3, Vicent Sanchis, ho ha anunciat aquest divendres al Parlament, després que Rivera acusés TV3 de qualificar de «puta» la candidata al Congrés dels Diputats per Barcelona de C's, Inés Arrimadas.

Albert Rivera va dir que a TV3 s'havia dit «puta» a Arrimadas

«Sembla que som els grans miserables de la pel·lícula i que sempre estem difamant i insultant», ha manifestat Sanchis al Parlament a la Comissió de Control de l'Actuació de la CCMA. «Quan un líder polític diu que TV3 ha dit puta a Inés Arrimadas està mentint i quan aquest líder se l'adverteix una vegada i una altra, davant d'això no hi ha més que la defensa legal», ha dit.

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha anunciat que interposaria les querelles al Parlament| Cedida

 

El president de Ciutadans, Albert Rivera, durant una entrevista al programa 'El Hormiguero' el passat mes de març, va afirmar que a TV3 «amb els diners públics s'insulta a la meitat de Catalunya i a la resta d'Espanya» i que «s'ha arribat a dir 'puta', amb perdó,  a Inés Arrimadas».

 

El tuit de Toni Albà, el detonant

Les acusacions de Ciutadans van sorgir de la polèmica publicació a Twitter de l'actor del Polònia Toni Albà, que li va costar que la productora Minoria Absoluta l'apartés «temporalment» de l'espai còmic i que la CCMA emetés una nota de premsa, tres dies després del tuit, per aclarir que els comentaris de l'actor «no representen a TV3 ni són fets en nom del mitjà». A més, es desvinculaven de l'actor afirmant que «no és treballador ni col·laborador de la CCMA, sinó un actor contractat ocasionalment per empreses que treballen per la CCMA».

De moment, no ha sortit a la llum cap vídeo en què durant l'emissió de la Televisió Pública de Catalunya s'afirmés que Inés Arrimadas és una «puta», tal com denuncia Rivera. Davant les acusacions, el director de TV3, Vicent Sanchis, interposarà querelles contra el líder de Ciutadans pels delictes de calúmnia, «acusació falsa feta contra algú amb la intenció de perjudicar-lo», d'injúria«lesió, a través d'una expressió, de la dignitat d'una persona perjudicant la seva reputació» i d'incitació a l'odi.


Comentaris

envia el comentari