Els CDR acampats a Barcelona demanen «preservatius» entre les seves necessitats

L’acampada recorda al moviment del 15M

Els CDR acampats a Barcelona demanen «preservatius» entre les seves necessitats
Els CDR acampats a Barcelona demanen «preservatius» entre les seves necessitats | ACN

Membres dels CDR acampen a la plaça de la Universitat de Barcelona des del passat dimarts per protestar en contra de la sentència del procés i per lluitar «contra la repressió, l'autodeterminació i l’amnistia».

L’acampada recorda al 15M. Divendres a la tarda, tercer dia de protesta, un jove va demanar que, «com es feia al 15M», els acampats gravessin continguts i els difonguessin sense comptar amb els mitjans de comunicació. Va recordar que al 15M es feien ‘streamings’ de les trobades per als que no hi podien ser presencialment. De moment només ha quedat en una idea, però no es descarta que s’implementi.

Hi ha cinc comissions que s’encarreguen de traslladar les dades de com s’està desenvolupant la trobada, la de comunicació, logística, contingut, punt lila i seguretat. També hi ha la intervenció del públic, per poder fer propostes.

«Què necessitem?»

Els membres tenen necessitats i ho han fet saber a través d’uns cartells que tenen penjats amb el títol ‘Què necessitem?’. En ell, demanen tota mena de coses des de cordills, taules o cadires fins a preservatius. A més, un altre cartell corrobora que «per ara, no ens cal ni aigua ni menjar». Les donacions han omplert el rebost dels joves que ara busquen formes de guardar-lo tot.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari