ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Els CDR anuncien una acampada indefinida a la Gran Via de Barcelona

La notícia ha coincidit amb l'arribada de les Marxes per la Llibertat a la capital catalana

Imatge d'una manifestació dels CDR a Barcelona
Imatge d'una manifestació dels CDR a Barcelona | Catalunya Diari

Els CDR han anunciat una acampada popular «indefinida» a la Gran Via de Barcelona. Segons han informat a través dels seus canals, la convocatòria entrarà en vigor a partir de les 18.00 hores d'aquest divendres. Els CDR han citat a l'independentisme a congregar-se a ocupar artèries principals com la Gran Via o el Passeig de Gràcia, on es van produir greus disturbis ahir a la nit.

Inici amb la finalització de la gran manifestació

El lloc i l'hora escollida pels CDR no és casual, ja que es tracta del punt on està previst que finalitza la gran manifestació independentista. Aquesta culminarà la jornada de vaga i on confluiran les sis marxes per la llibertat que en els últims tres dies han recorregut les carreteres catalanes des de diferents punts de partida demanant la llibertat dels presos. 

La intenció del col·lectiu independentista és començar una protesta semblant a la que van començar el 15 de maig de 2011 els coneguts com 'indignats' i que va mantenir ocupada durant dies places de tot l'estat, Plaça Catalunya en el cas de Barcelona.  

També et pot interessar...


Comentaris
Jenny
Los CDR trabajan???? Por que yo si.....
Jordi
Esti b vosaltres pero ja molte gent que ve de provincias i te d anar al metge a ferse tractaments a vall hebron ,sant pau i els comdemneu a una mort lente per ells el vintage ja es complicat si tenen d estar hores para o no pogerso fé ja explicareu
Sarita
Donç no treballis o transport públic. Aixeca't més doreta reina ?
Maria Pagès
Amb sembla molt bé manifestarse en contra de la sentencia. Ara be, dintre de aquet dret també teniu el del respecte els altres. Persones que necessiten anar amb vehicle privat, sigui per enfermetat i/O falta de mobilitat. Mai estaré d'acord quan per està en contra algú i lluita, és perjudiqui a terceres persones. Llavors s'està fent el mateix del que s'està lluitant. Visca Catalunya amb respecte per totes les persones, sigui quin sigui el seu pensament. La clau de tot "NO violència i respecte".
Alba
Son unos cuantos idiotas xq no se pueden llamar de otra manera muy de acuerdo a las manifestaciones pero destruir un país no me parece..
Asunta
Avui tornem a fer història i emb sento molt orgullosa del meu poble, el poble català, emb tornat a demostrar que som un poble pacific iho hem demostrat una vegada més. Tots lluents fem país. Visca Catalunya lliure,, volem la independència. ???
Louy
Cuanto dinero tienen los manifestantes ,no trabajan?
Sandra
No , sebeu el q es represiò.Si fos aixi no hi hauria ni tv3 ni podriem sortir al carrers.La ignorància es atrevida.

envia el comentari