Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Agents BRIMO a la presó de Lledoners

Els CDR boicotejaran els mítings electorals d'ERC i JxCat a Lledoners

Els retreuen falta d'unitat i proposen llançar-los paper higiènic per dir-los «la pudor que fan»

Agents BRIMO a la presó de Lledoners
ERC i JxCat han previst mítings electorals davant de Lledonars l'1 i 2 de novembre   | CatalunyaDiari.cat

Els CDR continuen actuant en resposta a la sentència i les accions s'intensifiquen amb la imminent campanya electoral pel 10-N. Sant Joan de Vilatorrada, municipi del Bages on s'ubica la presó de Lledoners, s'ha convertit ara en punt estratègic d'aquestes reivindicacions. El Comitè de Defensa de la República del poble  ha convocat protestes coincidint amb els mítings que alguns partits tenen previst fer davant del centre  penitenciari.

«Volem dir als partits el que pensem d'ells, que només estan per mantenir la poltrona», expliquen. Es preveu doncs un inici de campanya tens, que arrenca aquest dijous coincidint amb la Castanyada.  «Ja en tenim els collons plens», sentencien els CDR.

Boicot als mítings d'ERC i JxCat per retreure falta d'unitat

La convocatòria dels CDR bagencs pretén  increpar durant els mítings d'ERC i JxCat a Lledoners, els dies 1 i 2 de novembre. «Els partits polítics vindran a fer els seus actes dividits i a esgarrapar-se quatre vots els uns als altres», assegura el col·lectiu. Pretenen demostrar el seu  rebuig «a la falta d'unitat»: «Els nostres vots no són un xec en blanc».

Llançada de paper higiènic als polítics: «Quina pudor fa!»

«Vergonya de polítics! Diguem-los quina pudor fa!», reclamen a Twitter. Els CDR de Sant Joan de Vilatorrada proposen llançar paper higiènic als polítics, com ja van fer a la manifestació del 17 d'octubre a Barcelona. 

 

També et pot interessar...