Els CDR criden a boicotejar amb males ressenyes els hotels que allotgen cossos de seguretat de l'Estat

Han publicat una llista amb els hotels on s'allotgen els agents destinats a Catalunya

Imatge dels policies nacionals desplaçats a Barcelona
Els policies nacionals desplaçats a Barcelona s'allotgen en hotels de Castelldefels i Sitges | CatalunyaDiari.cat

Els CDR han fet una crida a publicar males ressenyes sobre els hotels que allotgen agents dels cossos de seguretat de l'Estat que s'han desplegat a Catalunya en les últimes setmanes.

Han publicat els hotels a Twitter

«Portem massa temps ocupats per les forces repressives de l'Estat. Que se'n vagin!», han exclamat a Twitter, on han concretat quatre hotels de Castelldefels i Sitges, amb els enllaços per puntuar-los en una coneguda pàgina web. «Diguem a tothom que els hotels on s'allotgen no són bons. Fem ressenyes i puntuem-los negativament per advertir-ho!», han afegit, alhora que recomanen que les opinions es facin des de comptes no personals.

També et pot interessar...


Comentaris
Maria
Poca feina i cap problema, això és el que tenen els CDR. El temps posa a cadascú al seu lloc.
Mireia
No estava a cas de quins eren els hotels que allotjaven aquesta mena de gent. Ara que Catalunya diari ho anuncia no penso ni acostar-m'hi.
Mireia
Així que aquests son els establiments que acullen aquest personal? Gràcies, no sóc de ressenyes, però ara ja sé on no he d'anar.
Mireia
Així que aquests son els establiments que acullen aquest personal? Gràcies, no sóc de ressenyes, però ara ja sé on no he d'anar.
Ana
Haciendo estas cosas demuestran que de personas tienen poco, son unos salvajes que no piensan en el futuro de un país que culpa de ellos se va a pique
Andreu
Una vegada més els lazis fent el ridicul. Indepes que van de guay i no son més que ignorants,adoctrinats i feixistes.Visca la Policía.
Sergio
Es decir la Policía es la mala ja ja ja, no es asi los malos son los políticos y los que crean este tipo de sistema para sodomizarnos, pocos recuerdan por lo que veo cuando los distintos cuerpos de Policía hicieron un gran labor en el atentado de las Ramblas... me parece indignante que gente que se juega la vida le den ese trato, asi que ole todos los cuerpos de policía gran trabajo estamos con vosotros
Nube
Mi reconexement als cossos de seguretat de I'estat.
Jacks
Els Nazis i els Franquistes us hi trobareu molt bé en aquets hotels. Faran tuf de defensores de la lei i la patria. Per mi ja us els regalo. No voldria intoxicar-me ni contaminar-me d'aquesta vostre democracia, por cojones esto es España..... Sense odi, pero sense oblit.

envia el comentari