Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El rei d'Espanya, Felip VI

Els CDR organitzen una cassolada davant l'hotel de Barcelona on s'allotjarà Felip VI

Els CDR han organitzat per demà, 3 de novembre, una cassolada davant l'hotel Juan Carlos I, on asseguren que s'allotjarà el monarca durant la vigília de l'entrega de premis Princesa de Girona

El rei d'Espanya, Felip VI
Homs demana que Felip VI declari en el judici de l'1-O | CatalunyaDiari.cat

Els CDR no aturen les seves protestes per la sentència i ara li ha tocat el fet de rebre a Felip VI. El Comitè per la República ha organitzat per demà, 3 de novembre, una cassolada  davant l'hotel Juan Carlos I, on asseguren que s'allotjarà el monarca durant la vigília de l'entrega de premis Princesa de Girona.

Amb una piulada a través del seu compte de Twitter expliquen que «El rei espanyol arriba abans a Barcelona perquè li fem por» i anuncien que ‘No et deixarem dormir’  i està convocada «contra el repressor i per la República». 

La Junta Electoral Provincial de Barcelona ha desestimat avui el recurs dels partits independentistes que havien demanat ajornar la visita del rei per tal que no afectés en la campanya electoral.

La resolució no creu que l'acte tingui cap contingut electoral

La resolució diu que «és una visita institucional amb motiu del lliurament dels premis anuals de la Fundació Princesa de Girona. Aquest acte  no té cap contingut electoral i en conseqüència no és aplicable l'article 50 de la LOREG».

JxCat i ERC consideraven  que resultava electoralista que Felip VI participés a Catalunya en un acte en plena campanya electoral, però la Junta ha acabat denegant les peticions que feien per ajornar l’acte fins després del 10-N.

També et pot interessar...