YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'objectiu dels CDR: Col·lapsar el Prat per provocar la intervenció de l'Exèrcit

Volien fer una mobilització «semblant a la que es va fer a l'Aeroport de Hong Kong»

Does efectius de l'Exèrcit Espanyol armat durant un operatiu el 12 de desembre del 2017
Els CDR volien aconseguir la intervenció de l'Exèrcit | Cedida

Els membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) investigats per terrorisme a l'Audiència Nacional treballaven en una gran acció per respondre a la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés, i volien ocupar l'Aeroport del Prat per provocar una intervenció militar. «Seria una victòria, l'Exèrcit aquí», van dir en una conversa que ha intervingut la Guàrdia Civil.

Així consta en el sumari de la causa oberta a l'Audiència Nacional en què figuren les transcripcions de les converses que els ara imputats van tenir durant els mesos previs a les detencions i que van intervenir els investigadors.

Una mobilització al Prat semblant a la de Hong Kong

En aquest cas, van ser l'arrestat i en presó provisional Eduard Garzón i un tal Erik els qui el passat 19 de setembre, quatre dies abans de les detencions de l'operació Judes, estaven parlant de les possibles accions per concentrar una gran quantitat de gent perquè els Mossos d'Esquadra no tinguessin la capacitat d'actuar.

Una d'aquestes accions era, segons els investigadors, una mobilització al Prat, «semblant a la que es va fer a l'Aeroport de Hong Kong», segons l'institut armat, per a la qual Garzón s'estava encarregant de trobar gent per «tallar l'aeroport», i en què Erik deia que Clara Borrero, una de les detingudes però que no va ser posada a disposició judicial, li explicava com fer-ho.

També et pot interessar...


Comentaris
Mireia
Crec que en tot aquest despropòsit, vergonyós i immoral, que estan patint aquestes persones, detingudes en un clar abus de poder, per tal de criminalitzar un moviment popular com el dels CDR, el que hi ha és el reflex del que "ells" farien, però "ells" no són "nosaltres".

envia el comentari