Els CDR convoquen talls a Sants, Gran Via i la Meridiana per aquest vespre

Les convocatòries citen als assistents a les 19.30, a les 20 i a les 21 hores

cdr
Els CDR convoquen talls a Sants, Gran Via i la Meridiana per aquest vespre | Catalunya Diari

Noves convocatòries dels CDR per aquest mateix vespre. Tal com el moviment ha fet públic a través de xarxes socials i de l'aplicació Telegram, aquesta nit hi ha organitzats fins a tres sopars populars a Barcelona. A més de sopars populars, també es pretén tallar diferents vies de la capital catalana. Així les coses, els llocs escollits són la confluència dels carrers de Gran Via i Entença, la Font Nova de Sants i finalment la Meridiana.

Sota el lema 'Sopars a la fresca', els CDR han convidat tothom a portar la seva carmanyola per continuar amb allò que ells mateixos anomenen 'la revolta popular'. Les convocatòries són: Gran Via amb Entença a les 19.30 hores, a la Meridiana la qual es pretén tallar per 16è dia consecutiu a les 20.00 hores, i a la Font Nova de Sants a les 21.00 hores.

Tallada la Gran Via per un sopar popular

Responent a la crida dels CDR, més d'un centenar de persones tallen el trànsit a la confluència de la Gran Via amb el carrer Entença de Barcelona des de dos quarts de vuit del vespre d'aquest dimarts per celebrar-hi un sopar popular, en una nova forma de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders socials i polítics de l'independentisme pels fets del 20-S i de l'1-O


Comentaris
Asunta
No pararem, fins aconseguir la llibertat dels presos polítics
tony
Pues como todos los días, ya nos hemos acostumbrado, ya no es noticia solo información.
M. Carmen
Esteu sonats, feu pena
ROSA
Ja n'hi ha prou.....pareu d'una vegada
Danit7
Sou admirables,anims!!!!quin valor!?
Xavi
La violencia solo trae más violencia,es hora de sentarse y reflexionar sobre todo,porque todo tiene consecuencias,si somos gente de paz demostremoslo,pero no digamos una cosa y luego hagamos otra!!!
Conxa
Endavant sou únics ????
Angels
Sou collonuts.
Lexicolirico
Orgullos de ser catala i de veure el meu poble dia a dia sortir al carrer.aixo es historia
Jose
Cada día más y con más ánimo tenemos k pintar Barcelona d amarillo cada calle ni un cm sin pintar

envia el comentari