Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
cdr

Els CDR convoquen talls a Sants, Gran Via i la Meridiana per aquest vespre

Les convocatòries citen als assistents a les 19.30, a les 20 i a les 21 hores

cdr
Els CDR convoquen talls a Sants, Gran Via i la Meridiana per aquest vespre | Catalunya Diari

Noves convocatòries dels CDR per aquest mateix vespre. Tal com el moviment ha fet públic a través de xarxes socials i de l'aplicació Telegram, aquesta nit hi ha organitzats fins a tres sopars populars a Barcelona.  A més de sopars populars, també es pretén tallar diferents vies de la capital catalana. Així les coses, els  llocs escollits són la confluència dels carrers de Gran Via i Entença, la Font Nova de Sants i finalment la Meridiana.

Sota el lema 'Sopars a la fresca', els CDR han convidat tothom a portar la seva carmanyola per continuar amb allò que ells mateixos anomenen 'la revolta popular'. Les convocatòries són: Gran Via amb Entença a les 19.30 hores, a la Meridiana la qual es pretén tallar per 16è dia consecutiu a les 20.00 hores, i a la Font Nova de Sants a les 21.00 hores.

Tallada la Gran Via per un sopar popular

Responent a la crida dels CDR, més d'un centenar de persones tallen el trànsit a la confluència de la Gran Via amb el carrer Entença de Barcelona des de dos quarts de vuit del vespre d'aquest dimarts per celebrar-hi un sopar popular, en una nova forma de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders socials i polítics de l'independentisme pels fets del 20-S i de l'1-O