Els CDR desconvoquen la concentració de Barcelona i criden a la gent a descansar

Grups feixistes s'estan desplaçant a peu per la ciutat comtal mentre criden consignes com «anem a caçar-los a tots»

cdr
Els CDR desconvoquen la concentració de Barcelona i criden a la gent a descansar | Catalunya Diari

Els CDR desconvoquen la concentració a Jardinets de Gràcia, que s’ha dut a terme de forma pacífica per evitar futurs aldarulls. Milers de persones s'han concentrat des de les set de la tarda a Jardinets de Gràcia de Barcelona, al capdamunt del Passeig de Gràcia, en una manifestació de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes.

La concentració ha tingut en tot moment un caire lúdic i festiu, així com pacífic, i s'hi han vist centenars de pilotes de futbol o d'altres esports que els concentrats es passaven dels uns als altres responent a la convocatòria expressa que havia fet el CDR Barcelonès. Molts dels assistents, també en resposta a aquesta crida, han anat vestits amb xandall, d'acord amb una convocatòria que demanava celebrar en aquest punt una 'Olimpíada republicana'.

 

Arran demana que la gent es quedi per plantar cara als «nazis»

Malgrat que la concentració ja ha estat desconvocada, algunes associacions com Arran estan demanant als assistents que no marxin, a causa de l'arribada de diversos grups d'ultres que es van desplaçant per la ciutat comtal i que criden consignes com «anem a caçar-los a tots». De fet, i tal com explica 'Anonymous Catalonia' a través de Telegram, «la majoria de manifestants es queda a Passeig de Gràcia».

Per la seva part, diversos usuaris de Twitter denuncien el tracte dels diferents cossos policials de seguretat cap a aquests grups, els quals han proferit diverses consignes i salutacions feixistes al llarg de la seva concentració. En aquest sentit, els internautes lamenten i critiquen «el bon rotllo» que sembla que hi hagi entre ells:

També et pot interessar...


Comentaris
coqui
Visça Catalunya! !

envia el comentari