Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Persones pels CDRs davant la seu d'ERC

CDRs esclaten contra ERC: «Esteu pactant amb el 155»

Una trentena de persones han llençat proclames contra l'acord amb el PSOE davant la seu nacional dels republicans

Persones pels CDRs davant la seu d'ERC
Els CDRs havien convocat una protesta davant la Seu d'ERC al carrer de Calàbria | CatalunyaDiari

Una trentena de persones convocades pels CDR s'han concentrat aquest dilluns al matí davant la seu nacional d'ERC  a Barcelona per exigir que no pactin amb el PSOE la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern central.

La concentració estava convocada a les 10.00 hores pels CDR davant la possibilitat que en els pròxims dies ERC i el PSOE tanquin l'acord d'investidura, i els CDR congregats han cridat consignes contra la negociació com «No a tot», «Els nostres vots no tenen preu» i «Esteu pactant amb el 155», entre d'altres.

Dures acusacions cap als republicans

Han exhibit estelades i un cartell amb la frase «L'Estat no dialoga, sinó que sentencia», i també han carregat contra ERC amb lemes com «No teniu dignitat», «Ni un vot a ERC», «Botiflers» i «No us vengueu a canvi de res».

Durant la concentració dues parelles de Mossos d'Esquadra s'han acostat per identificar un responsable  de la mobilització, però els concentrats s'han negat i han cridat contra ERC:  «Esquerra ens envia la policia».

A tot moment les portes de la seu han estat tancades amb les persianes baixades, perquè fins a aquesta tarda no es reunirà l'executiva del partit per abordar el possible pacte amb el PSOE  després d'haver conegut l'informe de l'Advocacia de l'Estat davant la sentència del Tribunal de Justícia de la UE (TJUE) sobre el líder republicà, Oriol Junqueras.

També et pot interessar...