Un centenar de membres del CDR protesten davant el TSJC

Protesten per la demanda de la Fiscalia de presó per a les 11 persones detingudes en una altra acció davant del Palau de Justícia | Carles Riera, entre els desallotjats
Els Mossos d'Esquadra retiren membres del CDR de les portes del TSJC
Els Mossos d'Esquadra retiren membres del CDR de les portes del TSJC | CatalunyaDiari.cat

Els CDR tornen a l'acció. A primera hora d'aquest dijous, 27 de setembre, un centenar de membres dels Comitès per la República s'han concentrat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Protesten, així mateix, per la demanda de la Fiscalia de presó per a les 11 persones detingudes en una altra acció davant del Palau de Justícia. 

D'altra banda, també cal destacar que membres de la CUP —com Carles Riera— també s'han sumat a la protesta al TSJC. Des del CDR, d'altra banda, fan referència als «tribunals d'excepció» i insisteixen: «Quan la injustícia és llei la desobediència és un dret». A hores d'ara, els CDR resten davant les escales del Tribunal Superior de Justícia i en bloquejen l'entrada al·legant que aquesta és una «acció de la tardor calenta»

 

 

Els Mossos d'Esquadra desallotgen els CDR

 

Els Mossos desallotgen els membres del CDR
Els Mossos desallotgen els membres del CDR | Twitter

 

Els Mossos d'Esquadra estan desallotjant el centenar de membres del Comitès de Defensa de la República (CDR). A hores d'ara, d'altra banda, el nombre de membres dels comitès que resten a les portes del Tribunal Superior ja és molt escàs.                     

 

Carles Riera, entre els desallotjats 

         

Carles Riera entre els desallotjats del TSJC
Carles Riera entre els desallotjats del TSJC | Twitter

 

També cal destacar que una de les persones desallotjades de la concentració ha estat del diputat de la CUP, Carles Riera. El líder de la formació independentista havia acudit a la concentració en representació d'un partit que se suma a la protesta contra la petició d'empresonament contra 11 membres dels CDR. 

 

Al punt de dos quarts de deu, els Mossos d'Esquadra ja han dissolt una concentració que ha tingut una duració d'una hora. Així mateix, el desallotjament s'ha dut a terme sense greus incidents

 Comentaris

envia el comentari