IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El CDR de Sabadell omple el Parc de Catalunya de creus grogues

Ho han fet davant les agressions que van patir la setmana passada a Canet de Mar

Imatge de les creus grogues al Parc Catalunya de Sabadell.
Imatge de les creus grogues al Parc Catalunya de Sabadell. | Twitter (@cdrsabadell)

Malgrat les advertències de la Generalitat , els Comitès de Defensa de la República (CDR) de Sabadellhan dut a terme aquest diumenge, 27 de maig, al vespre una acció de protesta al Parc Catalunya de la ciutat en què s'hi han plantat vint creus grogues

Així és com han reaccionat els CDR davant les agressions que van patir la setmana passada a Canet de Mar, al Maresme, quan un grup de persones va interrompre l'acte que els CDR de Canet de Mar feien a la platja per reclamar la llibertat dels presos polítics. Com a conseqüència, un total de cinc persones van resultar ferides. 

A Sabadell, la mobilització s'ha dut a terme després que aquesta setmana es fes una acció a la plaça Joan Olio, on s'hi ha fet un canvi simbòlic de nom pel de plaça de l'1 d'Octubre, al mateix temps que s'hi han penjat llaços grocs i s'ha pintat un mural en defensa dels presos polítics. 

Creus grogues a la platja de Mataró

El Comitè per Defensa de la República de Mataró també va convocar ahir un acte a la platja de la capital del Maresme on una desena de persones va col·locar peces de roba de color groc en forma de creu.

No obstant això, l'alcalde de Mataró, David Bote, va reconèixer que tenia la intensió d'evitar l'esdeveniment. El socialista va assegurar que no volia enfrontaments entre veïns, amb la qual cosa buscaria la manera de suspendre l'acte.


Comentaris

envia el comentari