CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els CDRs tallen la C-32 a l'altura de Sitges

Es registren 6,5 quilòmetres de retencions

 

Els CDRs han tallat la C-32 entre Castelldefels i Sitges. Malgrat que ja s'ha obert un dels carrils, en aquests moments encara es registren 6,5 quilòmetres de retencions. La protesta s'emmarca en les manifestacions de l'última setmana pels presos polítics i contra la detenció de Carles Puigdemont, que han comportat diverses accions similars.

 

Ha estat precisament al llarg de la Setmana Santa quan els CDRs han fet una crida especial: no pagar peatges durant l'operació tornada, fet que s'ha dut a terme en diverses carreteres catalanes durant el cap de setmana. 

Diversos talls en pocs dies

Carreteres importants com l'AP-7 o l'A-2 també s'han vist afectades al llarg de la setmana per les jornades de protesta, que finalment han hagut de ser dissuadides pels Mossos d'Esquadra. Altres zones de concurrència de vehicles, com la Diagonal o la Meridiana, també han patit les conseqüències d'aquestes accions.

 

Les diverses manifestacions d'aquest caire han estat envoltades de polèmica pel que fa a com s'han produït els desallotjaments de les diverses carreteres, que en alguns casos han estat qualificades pels CDRs com a «brutals»

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.