Centenars de reusencs es manifesten contra la parada de VOX per Sant Jordi

Al migdia ja es va celebrar una concentració silenciosa de rebuig

Centenars de reusencs es van concentrar, de nou, davant de la parada de VOX a Reus per Sant Jordi. Si al matí la concentració va ser silenciosa, a la tarda es van sentir crits com 'Fora feixistes dels nostres barris', 'Reus serà la tomba del feixisme' o insults directes.

Pel que fa a VOX, algunes de les persones de dins la carpa van respondre amb crits de 'Democracia y libertad', enarborant banderes espanyoles (a la carpa no hi havia cap senyera) i fent sonar xiulets. Els Mossos d'Esquadra van desplegar un cordó de cinc agents per separar la manifestació i la carpa. Van demanar reiteradament que es conservés aquesta distància. Manifestants i militants de la formació d'ultradreta van estar increpant i gravant amb el mòbil durant tota l'estona.

VOX, en un discurs davant els estudis de TV3: «Ha estat una màquina de guerra»

El cap de llista de VOX per Barcelona, Ignacio Garriga, ha expressat el «compromís» del partit d'ultradreta per tancar TV3 si arriben a governar a l'Estat. «Considerem que ha estat una maquinària i una propaganda de guerra i el portaveu del cop separatista», ha afirmat Garriga des de davant els estudis de la televisió pública, a Sant Joan Despí

VOX
VOX, en un discurs davant els estudis de TV3: «Ha estat una màquina de guerra» | CatalunyaDiari.cat

Segons VOX, els diners de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals —CCMA— han de ser destinats a «coses importants» i a «famílies que ho estan passant malament», ja que TV3 només ha generat «odi i confrontació» i és una «guingueta» dels polítics independentistes.

«Està sobradament demostrat que TV3 no ha estat neutral i ha suposat un malbaratament intolerable i inadmissible», ha afegit. VOX xifra la despesa anual dels mitjans de la CCMA en més de 308 milions d'euros. 

També preveuen tancar Catalunya Ràdio i deixar de subvencionar Rac1

La proposta de la formació també preveu el tancament de Catalunya Ràdio i la retirada de subvencions públiques a Rac1. «Lluitarem en contra de tots aquells mitjans públics teledirigits per polítics», ha expressat, mostrant-se partidari també de la clausura de totes les televisions autonòmiques, no només de TV3.


Comentaris

envia el comentari