Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Cesc Fàbregas: «El que estem vivint és una injustícia»

El jugador català demana diàleg

Cesc Fàbregas, amb el Barça | CatalunyaDiari.cat

El jugador català de l'AS Mònaco, i ex del Barça, Cesc Fàbregas afirma que hi ha hagut «una injustícia» a Catalunya amb la sentència del 'Procés' i aposta pel diàleg com a eina per solucionar el conflicte, a més de mostrar el seu dolor per les imatges que s'estan produint en els últims dies.

«És una llàstima, em fa mal veure la meva terra així. Tothom sap que he nascut allà i és molt dolorós veure a la meva gent patir. Tant de bo tot es pugui resoldre aviat perquè hi ha hagut una injustícia molt gran i només demanem seure a parlar, que és el que fan les persones. Discutir les coses que estem a favor i les que no. No és tan difícil», ha dit Cesc.

«Poder seure i escoltar, és l'únic que es demana. No demanem grandíssimes coses. A partir d'aquí tot aniria molt millor. El diàleg cura moltíssimes coses (...) veure imatges des d'aquí, a Mònaco, són molt tristos», ha afegit el jugador nascut a Arenys de Mar a la roda de premsa que ha ofert aquest divendres.

Discurs similar al de Pep Guardiola

Les paraules de Cesc tenen consonància amb el que ha dit els darrers dies Guardiola, que ha anat més enllà en una roda de premsa avui, on ha demanat el suport internacional en general i el de Gran Bretanya en particular. El de Santpedor proposa la figura d'un mediador que obligui a Catalunya i a l'Estat a seure i parlar.