rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cifuentes confessa que haver robat en el supermercat és «el pitjor error de la meva vida»

La presidenta de la Comunitat de Madrid és a l'ull de l'huracà per l'aparició d'un vídeo on se la veu robant dues cremes 'anti-edat'
Cristina Cifuentes, en una imatge d'arxiu | GTRES

 

La notícia ha saltat a primera hora d'aquest matí. La polèmica aparició d'un vídeo on es podia veure Cristina Cifuentes robant en un Eroski de Vallecas, ha provocat un autèntic terratrèmol a l'escena política espanyola, fins al punt que s'especula amb la dimissió de Cifuentes.

 

Cristina Cifuentes, que retinguda per dos Policies Nacionals després del furt de les cremes 'Olay', va dur a terme el robatori l'any 2011, quan ocupava la vicepresidenta de l'Assemblea de Madrid.

 

«El pitjor error de la meva vida»

Hores després de l'aparició del vídeo, que ha tret a la palestra 'Okdiario', la mateixa política del Partit Popular ha qualificat el furt com «el pitjor error de la meva vida».

 

Cifuentes s'ha reunit amb la cúpula directiva del Partit Popular aquest matí i, davant la gravetat d'un assumpte que se suma al 'Cas Màster', el conseller de Presidència i Justícia Ángel Garrido es perfila com el seu possible substitut al capdavant de la Comunitat de Madrid. 

Cifuentes, enxampada robant dues cremes en un Eroski

Els fets es remunten al 4 de maig de 2011. Al punt de dos quarts de dotze del matí, Cristina Cifuentes no va tenir miraments i va intentar furtar dos potets de crema 'anti-edat' del supermercat esmentat. L'aleshores vicepresidenta de l'Assemblea de Madrid, però, va ser ràpidament enxampada per una de les dependentes de l'establiment, qui va avisar als agents de la Policia Nacional. 

 

Minuts després, aquests es van personar a l'establiment i van tancar Cifuentes en una habitació a part. Retinguda durant 45 minuts, la política del Partit Popular va admetre que havia estat la responsable de furt de dues cremes 'anti-edat' de l'Eroski de Vallecas. Així mateix, aquesta va ser obligada a retornar les cremes, de la marca 'Olay'. Les cremes, així mateix, tenien un cost total d'uns 30 euros

 

Cristina Cifuentes en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

 

Finalment, diverses dependentes de l'establiment expressen la seva sorpresa per l'ocorregut. I és que segons relaten al mitjà citat anteriorment, Cifuentes es va personar a la botiga vestida amb marques d'allò més inaccessibles com Prada

Comentaris