El CIS dona bones notícies a Sánchez: puja la intenció de vot en 13 punts

Guanya avantatge sobre Pablo Casado

Pedro Sánchez i Pablo Iglesias es miren assegut als Congrés dels Diputats
El PSOE guanya avantatge respecte al PP en l'últim sondeig del CIS | EFE

El CIS, el Centre de Recerques Sociològiques, ha publicat aquest dilluns un nou sondeig en el qual atorga al PSOE un avantatge sobre el PP en intenció de vot de 13 punts, dos més que en el baròmetre que el centre demoscòpic va difondre fa dotze dies.

L'organisme que presideix José Félix Tezanos ha inclòs aquestes dades d'intenció de vot en l'enquesta sobre política fiscal difosa aquest dilluns, tan sols dotze dies després de fer públic el seu baròmetre corresponent al mes de juliol.

En el nou estudi, el treball de camp del qual es va fer just després que finalitzés el del sondeig anterior, atorga al partit de Pedro Sánchez una intenció de vot del 32,4%, amb una pujada de tres dècimes, mentre que el PP retrocedeix del 21,2% al 19,4%, amb el que la distància entre tots dos s'amplia fins a 13 punts, la major en els estudis del CIS des de les generals de novembre de 2019.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari