Cs vol que els ajuntaments catalans donin suport a la Guàrdia Civil i condemnin el terrorisme

El partit d’Albert Rivera presentarà als ajuntaments catalans un text similar al que va rebutjar el Parlament

Lorena Roldán durant la Diada a Barcelona
Lorena Roldán, líder de Ciutadans | Catalunya Diari

Ciutadans presentarà als ajuntaments catalans en els quals té representació, una moció de suport a la Guàrdia Civil i de condemna del terrorisme i la violència. Segons el diputat Dimas Gragera, la iniciativa pretén «defensar tots els catalans que se senten amenaçats» davant dels que «volen imposar un model de societat a la força».

Ja va presentar un text semblant fa dies

La formació taronja va presentar un text similar al Parlament pocs dies després de la detenció de les persones dels CDR, però la cambra el va rebutjar. Aquesta moció manté que la Guàrdia Civil viu una «situació d’assetjament» a Catalunya per part de l’independentisme, i denúncia que el govern de Torra «busca la divisió i la radicalització, i es dedica a qüestionar les institucions de l’Estat».

Segons ha informat el diputat Dimas Gragera en un comunicat, la iniciativa busca defensar a tots aquells catalans que es contraposen als que «volen imposar a la força un model de societat». La moció sosté que la Guàrdia Civil viu una situació d'«assetjament» a Catalunya per part de l'independentisme i condemna que polítics sobiranistes «persisteixen en buscar la divisió, la radicalització i es dediquen a qüestionar les institucions de l'Estat».

També et pot interessar...


Comentaris
Patricia García Ventura
Estáis jugando con fuego tanto llamar al terrorismo a ver si vuelve la eta y entonces toda esa valentía donde estará?
Joan
Aquesta tipeja es ta molt malament, ja no sap que fer, aviat els seguidors de CS veuran que es una mala persona i el que no ho veig és que està sec

envia el comentari