Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lorena Roldán durant la Diada a Barcelona

Cs vol que els ajuntaments catalans donin suport a la Guàrdia Civil i condemnin el terrorisme

El partit d’Albert Rivera presentarà als ajuntaments catalans un text similar al que va rebutjar el Parlament

Lorena Roldán durant la Diada a Barcelona
Lorena Roldán, líder de Ciutadans | Catalunya Diari

 

Ciutadans presentarà als ajuntaments catalans en els quals té representació, una  moció de suport a la Guàrdia Civil i de condemna del terrorisme i la violència. Segons el diputat Dimas Gragera, la iniciativa pretén  «defensar tots els catalans que se senten amenaçats» davant dels que «volen imposar un model de societat a la força».

Ja va presentar un text semblant fa dies

La formació taronja va presentar un text similar al Parlament pocs dies després de la detenció de les persones dels CDR, però  la cambra el va rebutjar. Aquesta moció manté que la Guàrdia Civil viu una «situació d’assetjament» a Catalunya per part de l’independentisme, i denúncia que el govern de Torra «busca la divisió i la radicalització, i es dedica a qüestionar les institucions de l’Estat».

Segons ha informat el diputat Dimas Gragera en un comunicat,  la iniciativa busca defensar a tots aquells catalans  que es contraposen als que «volen imposar a la força un model de societat». La moció sosté que la Guàrdia Civil viu una situació d'«assetjament» a Catalunya per part de l'independentisme i condemna que polítics sobiranistes «persisteixen en buscar la divisió, la radicalització i es dediquen a qüestionar les institucions de l'Estat».

També et pot interessar...