rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ciutadans enceta una campanya per retirar llaços grocs a Sant Cugat

La formació taronja argumenta que és «la millor garantia per reconstruir la convivència trencada pel separatisme durant l'últim any»
Rivera i Arrimadas, celebrant els resultats del 21-D | CatalunyaDiari.cat

 

Ciutadans continua al peu del canó contra el sobiranisme. La formació liderada per Inés Arrimadas a Catalunya ha encetat una campanya pública a Sant Cugat del Vallès per retirar llaços grocs

 

En aquest mateix context, doncs, el Secretari d'Acció Institucional del partit, Joan García, al·lega que el motiu de la seva nova iniciativa és la següent: «Defensar la neutralitat política dels espais públics és la millor garantia per reconstruir la convivència trencada pel separatisme durant l'últim any». 

 

 

Ciutadans i la seva campanya en contra dels llaços grocs

Expliquen, al fil de la seva nova proposta, que «el carrer és de tots». La formació, en aquest sentit explica que: «Les institucions, les places i els carrers són de tots i hem de garantir la neutralitat i el respecte a la pluralitat dels ciutadans». 

 

«Avui Ciutadans de Sant Cugat del Vallès ha retirat simbologia partidista perquè els veïns tenen dret a un espai públic lliure d'ingerències polítiques», ha reletat la delegació del partit taronja a la localitat del Vallès Occidental a través del seu compte de Twitter. 

 

Ciutadans i la polèmica amb el llaç groc

El divendres, 25 de maig, Roger Torrent va optar per suspendre el ple després que Carlos Carrizosa, de Ciutadans, es negués a asseure's darrere un llaç groc col·locat pels membres de Junts per Catalunya i Esquerra. 

 

El diputat de Ciutadans, Carlos Carrizosa retirant un llaç groc al Parlament | CatalunyaDiari.cat

 

 

A partir d'aquest punt, doncs, es va obrir la caixa de pandora i mentre Puigdemont titllava l'acció de «nacionalfalangista», el mateix diputat de Ciutadans demanava «respecte per la neutralitat dels espais»

 

«Imagina't un parlament on tothom posés símbols i cartells. Cadascú que porti el seu. Uns un llaç groc, altres una bandera d'Espanya, altres una estelada, altres el logo d'un partit, altres un cor amb tres banderes ... Per això està el Parlament?» , es preguntava el mateix Carrizosa dies després. 

  

 

 

Comentaris