C's denuncia un «atac feixista» amb pintades en una seu del partit al Penedès

«Per molt que ho intentin no ens callaran», ha piulat la líder de la formació, Inés Arrimadas

La seu de Cs a Calafell després de l'atac que ha denunciat el partit
La seu de Cs a Calafell després de l'atac que ha denunciat el partit | Ciutadans

Ciutadans ha tornat a denunciat un atac al partit en el segon dia de campanya electoral per les eleccions del 28-A. La líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, ha compartit a les xarxes socials les imatges de les pintades que ha patit la seu de Cs a Calafell, al Baix Penedès. Segons s'aprecia a les imatges, els atacants també haurien manipulat el pany. «Segon atac feixista a Cs en plena campanya electoral. Per molt que ho intentin no ens callaran», ha assegurat Inés Arrimades des del seu perfil a Twitter.

 

Membres de Cs, increpats al Baix Llobregat durant l'inici de la campanya electoral

Segons ha informat la líder de Ciutadans, aquest dijous el partit ja va rebre un altre atac a Santa Coloma de Cervelló, al Baix Llobregat. El diputat Carlos Carrizosa va denunciar que durant l'inici de la campanya electoral, la nit del dijous, diverses persones van increpar, insultar i amenaçar els membres de Ciutadans mentre penjaven els cartells electorals. 

Carrizosa denunciava que els van cridar «Us matarem» i que els cartells no van durar ni «5 minuts». «Aquesta és la coacció amb la qual el feixisme independentista intenta silenciar els nostres valents companys en campanya. Perquè Sánchez no pacti amb Torra, #VamosCiudadanos», escrivia el diputat al seu compte de Twitter.


Comentaris

envia el comentari