Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Furgó de la Policia Nacional a Badalona

Ciutadans denuncia un nou atac a una de les seves seus

Aquest és el dissetè atac que pateix la seu de la formació taronja

Furgó de la Policia Nacional a Badalona
L'entrada de la seu ha quedat tacada de pintura blanca | Twitter (@ALBIOL_XG)

La seu de Ciutadans de l'Hospitalet de Llobregat, al Barcelonès,  ha patit novament un atac vandàlic. La formació taronja ha denunciat que uns desconeguts van llençar pintura blanca a la seu aquesta passada nit de diumenge tot tacant la porta de l'edifici que ha quedat coberta de pintura.

El dissetè atac que pateix la seu

Aquest ha estat el dissetè atac que ha patit la seu de la formació, motiu pel qual el portaveu de C's a l'Hospitalet, Miguel García, ha assegurat que  «no retrocedirem ni un pas en la defensa de la democràcia, la convivència i la unió a Catalunya» també ha destacat que es tracta de la «seu més atacada de la formació taronja a tota Espanya».

D'altra banda, ha recordat l'agressió física que va patir mentre escoltava a la ciutadania en una carpa i ha aprofitat per «condemnar les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes». Davant d'aquests fets, García, ha manifestat que es presentarà una denúncia davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra de l'Hospitalet, tal com han fet amb els altres actes vandàlics que han patit.

També et pot interessar...