rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Ciutadans denunciarà Roger Torrent per reafirmar la declaració del 9-N

La formació taronja insinua que el text ha «variat misteriosament» i vol assegurar-se que no es tracti d’un cas de «falsedat documental»
El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa. | CatalunyaDiari.cat

 

Ciutadans torna al peu del canó i denunciarà, en aquesta ocasió, el president del Parlament, Roger Torrent, i els membres sobiranistes de la Mesa. La formació taronja ho farà, així mateix, per haver tramitat la moció rupturista sobre el 9-N proposada per la CUP i aprovada pel bloc independentista de la cambra.  

 

Per això mateix, doncs, el portaveu de la formació Carlos Carrizosa ha assegurat que presentarà una denúncia contra els membres que van permetre que la moció tirés endavant perquè, segons ells, «permetre la tramitació suposa desobeir les resolucions del Tribunal Constitucional».

 

Ciutadans denunciarà Torrent per seguir els passos de Forcadell

«Per fer el mateix que Torrent, Costa, Campdepadrós i Delgado, l'anterior mesa amb Forcadell, Corominas, Simó, Nuet, Barrufet i Guinó estan processats», ha comentat Carrizosa, fent referència a que la denúncia es basa amb una decisió ja presa per la justícia espanyola.

 

Ciutadans, d’altra banda, també denuncia que el text que s’ha exposat públicament ha «variat misteriosament» respecte a tot allò que es va debatre i ratificar al Parlament de Catalunya. «Hi ha paraules que no estaven i que no estan», ha comentat Carrizosa mentre ha fet referència al fet que una possible «rebaixa d’intensitat» per «llimar responsabilitats».

 

Roger Torrent, a l'exterior del Parlament de Catalunya | CatalunyaDiari.cat

 

 

Com a base de la seva denúncia, finalment, el mateix portaveu de la formació unionista ha comentat que demanaran explicacions a la secretaria general del Parlament per assegurar-se que no es tracti d’un cas de «falsedat documental en document públic».

Sánchez posa «catifa vermella» a l’independentisme

Carlos Carrizosa, finalment, també ha volgut referir-se a la reunió de Quim Torra amb el president espanyol, Pedro Sánchez, per recordar al mandatari socialista que al Parlament «s’estan cometent delictes», tot i que ell «els posa catifa vermella».

 

«Mentre que Parlament s'estan cometent delictes, el govern de Sánchez decideix posar catifa vermella al separatisme i mirar cap a un altre costat. Ja que ells no ho faran, nosaltres sí que actuarem sobre aquest tema: no tenim ni pactes, ni deutes amb Torra», ha tancat Carrizosa.

Comentaris