IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ciutadans forçarà una votació al Congrés contra l'«adoctrinament» a les escoles de Catalunya

En concret, destaca l'últim "adoctrinament" referit a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat

Albert Rivera al final no assistirà.
Ciutadans forçarà una votació al Congrés contra  l'«adoctrinament ideològic». | Cedida

Ciutadans forçarà una votació al Congrés contra l'«adoctrinament ideològic» de nens i joves que, segons denuncia, s'està donant en col·legis i instituts de diferents comunitats autònomes, singularment a Catalunya. Els d'Albert Rivera dirigiran una interpel·lació en aquest sentit al ministre d'Educació i portaveu del Govern, Íñigo Méndez de Vigo en el Ple de la Cambra de dimecres que donaria lloc a la consegüent votació d'una moció la setmana següent. A finals de setembre, Méndez de Vigo ja va anunciar que l'Executiu havia demanat a l'Alta Inspecció d'Educació que obrís un informe sobre les possibles consignes rebudes pels alumnes en centres educatius de Catalunya perquè abandonessin les aules i es concentressin en favor del referèndum.

En concret, destaca l'últim «adoctrinament» referit a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, amb el qual s'ha traslladat als menors una concepció "negativa" tant de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil mentre «poc més que entronitzava als Mossos d'Esquadra».

No obstant això, Ciutadans subratlla que aquests fets no són nous de la conjuntura actual sinó que, segons denuncia, la «permissivitat» i «desistiment de funcions» del Govern central en aquest sentit ha sembrat el terreny per al foment de l ' «odi» i la «radicalització» mentre les administracions educatives autonòmiques utilitzaven tots els mitjans a la seva disposició per a això.


Comentaris

envia el comentari