Ciutadans hauria pagat una gran part dels costos de la manifestació a Barcelona de sindicats policials

El coordinador del sindicat Jusapol ha dimitit i ha aprofitat per denunciar la presa de control de Ciutadans amb la convocatòria

Albert Rivera i Inés Arrimadas encaçalant la manifestació del gener a Barcelona
Albert Rivera i Inés Arrimadas encapçalant la manifestació del gener a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

El passat 20 de gener es va celebrar a Barcelona una multitudinària manifestació de sindicats policials i de guàrdies civils per tal de reclamar l'equiparació salarial. Aquesta gran concentració va anar a càrrec del sindicat Jusapol, associació que ara ha denunciat que el partit polític Ciutadans va anar infiltrar-se a les seves files agafant el control de l’associació.

Aquesta informació ha estat publicada pel mitjà ‘Público’, que apunta que Ciutadans va aconseguir fer dimitir els creadors del sindicat Jusapol i va aconseguir el control per poder utilitzar-la, suposadament, per aprofundir en la tensió a Catalunya i contra els partits independentistes.

«Es tractava d'un acte polític i no d'una manifestació»

Sembla que Ciutadans va pagar una gran part d’aquella manifestació de Barcelona per l'equiparació salarial de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional amb les diferents policies autonòmiques, com són per exemple els Mossos d’Esquadra o l’Ertzaintza. La multitudinària havia de ser per demanar millores salarials però va acabar sent «promoció» per Ciutadans.

Aquestes informacions difoses per ‘Público’ han sortit a la llum després de la carta de dimissió del coordinador del sindicat Jusapol a Madrid, Carlos Morales, així com diferents àudios de veu. «Alguna cosa estranya començava a ocórrer en tot això. Vaig veure com humiliaven a les associacions de guàrdies civils, que les van deixar en un segon pla. [...] Semblava que es tractava d'un acte polític i no d'una manifestació per l'equiparació», apunta Morales sobre la participació de Ciutadans al sindicat.

Un pressupost «inflat» pel control de Ciutadans

En un principi, el pressupost inicial per dur a terme aquesta manifestació a Barcelona era de 5.000 euros, però finalment va arribar als 17.000 euros quan Ciutadans va agafar el control d’aquesta convocatòria de passat gener, on Albert Rivera va encapçalar la marxa amb Inés Arrimadas, més diputats de Ciutadans al Parlament i inclús amb Xavier García Albiol. 


Comentaris

envia el comentari