Un membre de C's demana que Torra ingressi en un psiquiàtric

«Hauria d’anar a Sant Boi de Llobregat», ha considerat Miguel Ángel Ibáñez

Quim Torra veu com la CUP no li donarà suport als pressupostos
Quim Torra veu com la CUP no li donarà suport als pressupostos | CatalunyaDiari.cat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha començat aquet dilluns al matí un dejuni en solidaritat amb els presos polítics que es troben actualment en vaga de fam a Lledoners. El cap de l’executiu s’estarà un total de 48 hores sense menjar i per fer-ho ha anat a l'abadia de Montserrat.

Paral·lelament a l’acció del president de la Generalitat, la xarxa ha sotmès l’acció de Torra a un debat constant. Un dels usuaris ha recriminat a l’abadia de Montserrat que aculli «un ultra xenòfob durant 48 hores que utilitza el dejuni per reduir sobrepès». A aquestes paraules s’hi ha sumat el diputat provincial i regidor a Gavà per Ciutadans Miguel Ángel Ibáñez que ha demanat que ingressin el president català en un hospital psiquiàtric. Les paraules exactes del dirigent de Ciutadans han estat: «A Montserrat potser el poden redimir, però per curar-lo hauria d’anar a Sant Boi de Llobregat».

Popularment Sant Boi ha estat considerat com ‘el manicomi de Barcelona’ i, per tant, «anar a Sant Boi» s’ha fet servir tradicionalment com una manera d’enviar al psiquiàtric a algú.

Diverses fonts asseguren que la vaga de fam és una manera de sotmetre ERC a la Crida
Diverses fonts asseguren que la vaga de fam és una manera de sotmetre ERC a la Crida | CatalunyaDiari.cat

L’inici de la vaga de fam de Torra

Quim Torra va anunciar, el passat divendres 7 de desembre, que iniciaria un dejuni de 48 hores amb solidaritat amb els presos de Lledoners que estan actualment en vaga de fam.

El president de la Generalitat, doncs, se suma personalment a la queixa que estan duent a terme Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn. 

Imatge dels presos independentistes compartida per Òmnium Cultural
Imatge dels presos independentistes compartida per Òmnium Cultural | Twitter

 

Els polítics empresonats, acusats de mentir

Avui mateix s’ha estès la polèmica sobre la veracitat de la vaga de fam que van iniciar la setmana passada els presos catalans. Alguns mitjans s’han fet ressò de l’existència de suposats enganys per part de Sànchez, Turull, Rull i Forn, que estarien fent una sèrie de trampes per fingir una vaga de fam que en realitat no existiria.

Segons informacions publicades al llarg dels últims dies, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn «no mengen sòlids, però sí que beuen batuts nutricionals que els hi proporcionen metges aliens als serveis sanitaris de la presó».

Almenys, això és el que asseguren fonts suposadament properes als presos catalans, que han prosseguit manifestant que «perdran pes, evidentment, i això els servirà de cara als mitjans de comunicació, però no estan fent una veritable vaga de fam».


Comentaris

envia el comentari