ÚLTIMA HORA

🔴 Desconvoquen el tall de l'AP-7 a la Jonquera

Clara Lago assegura que la premsa «incendiària» és la responsable del conflicte de Catalunya

L'actriu reconeix que s'ha creat una «ferida» que costarà de curar
Clara Lago parla sobre l'actualitat a Catalunya | Cedida

 

Les declaracions en relació al conflicte de Catalunya continuen apareixent. L'última en sumar-s'hi ha estat l'actriu Clara Lago qui, després de realitzar un rodatge a Catalunya, ha assegurat que no ha viscut «ni mig conflicte». En una entrevista realitzada per 'SModa', ha lamentat que «les coses s'engreixen d'una manera insana», per acabar afirmant que, des dels mitjans, sembla que «mola que cremi la cosa, però no solucionar-la».

En la seva estada de dos mesos, ha explicat que no ha tingut cap problema amb tota la part catalana de l'equip. «Ha estat un dels rodatges més macos en els quals he estat mai», ha assegurat, descartant d'aquesta manera que hagi notat un ambient tens, el que ha indicat que és causat per l'impacte mediàtic que se li ha donat al conflicte.

 

Qualificant a la premsa i als polítics de «piròmans», Lago no ha dubtat en criticar la manera en la qual s'ha «retransmès tot això», reconeixent que hi ha una part «molt incendiària», a la que ha considerat responsable de «generar el conflicte». «Acabo d'estar vivint allà dos mesos i no passava res», ha sentenciat.

La «ferida» que han provocat

No obstant la sensació de tranquil•litat que assegura haver viscut, l'actriu també reconeix que el conflicte ha generat «una ferida emocional profunda que costarà reparar». Ha considerat que, precisament, aquesta «divisió civil» és la causant de «la fractura social» que confia que, amb el pas del temps i el consens social, «es repari».

 

De fet, Clara Lago va demostrar la seva solidaritat amb Catalunya el passat setembre, quan, el setembre, va publicar un tuit on afirmava que el conflicte no tractava d'un «problema català sobre l'independentisme», sinó que era «un problema espanyol sobre la democràcia», afegint l'etiqueta «Catalunya no estàs sola», una mostra de l'estima que la protagonista de 'Ocho apellidos catalanes' té pel territori.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris