Clara Ponsatí es podria entregar a la policia escocesa demà

Així ho ha assegurat aquest dimarts TV3

Clara Ponsatí en una imatge d'arxiu
Clara Ponsatí en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

L'exconsellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, es podria entregar demà a les autoritats escoceses, segons ha informat aquest matí TV3. L’exconsellera d’educació de la Generalitat, que resideix a Saint Andrews, a Escòcia, des de principis de mes, ja va afirmar que es posaria en mans de la justícia «els pròxims dies».

El seu advocat, Aamer Anwar, negocia amb les autoritats britàniques des de divendres passat —quan Llarena va demanar reactivar l’euroordre— i tot feia presagiar que l’actual professora de la Universitat de Saint Andrews s’entregaria abans de finals d’aquesta setmana.

Escòcia es bolca amb Clara Ponsatí

El diari escocès «The National» i la Universitat de Saint Andrews semblen anar de la maneta en suport de la seva nova resident: Clara Ponsatí. A les mostres de suport per part del centre docent escocès, ara s'hi ha sumat la portada del diari escocès esmentat.

Aquest, de fet, posa el conflicte polític catalana en portada de la seva edició d'aquest dimarts, 27 de març, i també es fa ressò del suport de la Universitat de Saint Andrews a Clara Ponsatí.

La tornada de Ponsatí a Escòcia per reincorporar-se a la Universitat

L'exconsellera del Govern, Clara Ponsatí, instal·lada a Brussel·les des del passat 30 d'octubre, va decidir abandonar Bèlgica per traslladar-se a Escòcia, on va recuperar la seva plaça a la Universitat de Saint Andrews.

«L'exili català arriba al Regne Unit», revelava l'exrepresentant de la Conselleria d'Ensenyament en un missatge a Twitter. «Gaudint de la meva llibertat de moviments com a ciutadana europea, aquesta setmana m'he reincorporat a la Universitat de Saint Andrews», afegia.


Comentaris

envia el comentari