Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Arrimadas també va saludar a Junqueras

Clatellada dels barons del PSOE a Arrimadas

Li recorden que per evitar el pacte amb ERC només calien els 10 sís de C's

A l'espera que el Consell Nacional d'ERC confirmés l'abstenció del partit en la investidura a Pedro Sánchez, les  formacions contràries a l'acord feien un esforç d'última hora per evitar «un pacte amb nacionalistes».

Era el cas d'Ines Arrimadas, que com fa uns dies, tornava a apel·lar a la responsabilitat dels líders territorials socialistes en una trucada per telèfon a alguns d'ells. El que va rebre a canvi, però, era una  contundent resposta per part dels barons del PSOE: «Només cal que C's voti a favor». 

Així s'expressava el president de Canàries, Ángel Victor Torres, al seu compte de Twitter. En paraules semblants, comentava la notícia sobre les trucades el president extremeny Guillermo Fernández Vara: «Arrimadas ho té fàcil». Susana Díaz també l'animava a fer «menys trucades a socialistes i més suport a la investidura». 

Ha parlat amb el president d'Aragó i Castella-la Manxa

En un comunicat, Ciutadans confirmava que Arrimadas va poder parlar amb el president de Castella-la Manxa i el d'Aragó, Emiliano García Page i Javier Lambán. Ho va intentar amb Fernández Vara però no va voler posar-s'hi. Curiosament només va conversar amb els  dos únics presidents autonòmics socialistes que han criticat obertament les negociacions amb independentistes. 

Els ha reiterat la seva aposta per un govern amb el suport directe o indirecte de PP i C's. També ha tingut converses telefòniques amb altres partits amb representació parlamentària, com ara amb Ana Oramas (Coalició Canària), José María Mazón (Partit Regionalista de Cantàbria) i Tomás Guitarte (Teruel Existe).

També et pot interessar...