Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandro Fernández

Clatellot d'Alejandro Fernández a C's: «Segueixen instal·lats en un món virtual»

És la resposta del president del PP català a les declaracions d'Arrimadas on insinuava que C's liderarà la coalició

Alejandro Fernández, en una roda de premsa a la seu del PP català.
Una imatge d'arxiu del president del PP català, Alejandro Fernández. | Catalunya Diari

El president del PP català, Alejandro Fernández, no s'ha pogut estar, aquest dijous 20 de febrer, de recordar a Ciutadans els resultats de les darreres eleccions celebrades a Catalunya, és a dir, les generals del novembre de 2019. «A les últimes eleccions a Catalunya van ser últims a 70.000 vots del PP. Però segueixen comportant-se com si fossin els primers, tant de bo entenguin la seva realitat», ha dit de manera molt contundent Fernández al seu compte de Twitter:

En resposta a Arrimadas

La piulada d'Alejandro Fernández  ve a tomb de les declaracions d'aquest migdia de la líder de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, que després de criticar Alberto Núñez Feijoo per rebutjar la coalició electoral a Galícia ha dit que «suposo que el que volen a Galícia és el que assumiran a Catalunya», ha indicat, en referència al paper predominant de C's respecte el PP a l'arc parlamentari català.

Sense dir-ho, Arrimadas ha insinuat que la proposta al PP per anar junts a Catalunya es podria limitar a una candidatura de C's i a oferir al PP que alguns dels seus noms ocupin algunes places. És el mateix que Feijoó els ha ofert a Galícia; una proposta que no ha agradat gens a la formació liberal. PP i C's, doncs, tenen problemes per entendre's als dos extrems del nord d'Espanya.

També et pot interessar...

  • Sánchez vol que la taula de negociació tracti primer «temes d'acord fàcil»
  • La Policia Nacional assegura haver detingut el 'líder' dels aldarulls postsentència a Tarragona