Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ada Colau, trista i pensativa

Colau expulsa del ple un home que cridava des del públic amb una bandera espanyola

Els fets s'han produït a la sessió plenària d'aquest divendres, on s'ha aprovat el pressupost municipal

Ada Colau, en un ple municipal a l'Ajuntament de Barcelona.
Ada Colau, en una imatge d'arxiu en un ple de l'Ajuntament de Barcelona. | EFE

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha hagut de fer front a un incident que s'ha produït durant el ple d'aquest mes de gener a Barcelona, el primer de l'any 2020. La sessió tenia lloc aquest divendres, i ha servit, entre altres acords, per aprovar el pressupost municipal amb els vots favorables de Barcelona en Comú, el PSC, ERC i Junts per Catalunya.

Un home, a crits contra Colau des del públic i amb una bandera espanyola

A banda d'això, però,  l'incident que ha protagonitzat la sessió ha obligat a reaccionar amb contundència a l'alcaldessa de Barcelona. Des del públic, un home que duia una bandera espanyola, ha començat a proferir crits contra el govern municipal i contra la mateixa Colau. «Vostè és espanyola i no s'ho mereix!, No abusi del poder que li hem donat, vostè és alcaldessa gràcies a la Constitució!», cridava l'espectador.

Colau, després de demanar-li diversos cops que deixés d'interrompre la sessió plenària i que s'assegués, li ha demanat que abandonés la sala, fi al qual hi ha ajudat un agent de la Guàrdia Urbana de la ciutat. El vídeo l'han compartit desenes d'usuaris a les xarxes, entre ells el diputat de Ciutadans, Toni Cantó, que ha atacat l'alcaldessa assegurant que l'expulsió es deu al fet que l'espectador duia la bandera d'Espanya:

També et pot interessar...