Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ada Colau en roda de premsa. 2 de juny de 2020.

Colau titlla de «masclista» 'El Mundo' per un article on la relacionen amb el fundador de l'Open Arms

L'alcaldessa de Barcelona creu que es un atac més a les dones del «pseudo periodisme difamatori»

Ada Colau en roda de premsa. 2 de juny de 2020.
Ada Colau ha desmentit els rumors que la relacionen amb Òscar Camps | ACN

 

Ada Colau no ha dubtat a respondre amb contundència a uns rumors, apareguts a la premsa, que la relacionen amb Òscar Camps, fundador i principal cara pública de l'ONG  Open Arms. Ha titllat de  «masclista» i de «pseudoperiodisme difamatori» un article de 'La Otra Crónica de El Mundo'  on s'insinua que parla d'una crisi i d'una infidelitat a la seva parella, Adrià Alemany. 

L'alcaldessa de Barcelona ha definit les informacions publicades pel diari com un nou atac a les dones ple de «mentides, insinuacions» i que referma «l'estigma de puta». S'ha mostrat disposada a continuar amb les «polítiques feministes» i a donar suport «a aquells que salven vides, encara que molesti a la caverna». 

Parlen de l'estreta relació entre tots dos

A la notícia, es fa un clar prejudici sobre la bisexualitat d'Ada Colau i les seves manifestacions a favor de les relacions sexuals obertes. La periodista afirma que la batlle barcelonina està sovint «ficada en jardins sexuals» i critica la seva «adhesió al moviment #MeToo». 

En la mateixa publicació, expliquen que entre els funcionaris fa temps que corren xafarderies entre l'estret vincle entre Camps i Colau.  Una treballadora retirada arriba a dir que aquestes «amb una empresa amb tanta gent són imparables, però sempre, tenen una arrel, encara que sigui molt profunda».

Finalment,  l'article també qualifica de sospitosa la relació de l'Ajuntament i l'ONG. I és que segons 'LOC', el consistori barceloní ha concedit més de mig milió a Open Arms en subvencions, entre 2018 i 2019, que l'equip de Colau explica que són «extraordinàries» i que no «era necessari que anessin a concurs».  

També et pot interessar...