Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va defensar la presidència del pregó de Manuela Carmena per a les festes de La Mercè 2019

Colau anuncia que no assistirà a la manifestació de la Diada

L'alcaldessa explica que no se sent «representada per la convocatòria»

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va defensar la presidència del pregó de Manuela Carmena per a les festes de La Mercè 2019
Colau anuncia que no assistirà a la manifestació de la Diada | Cedida

  

Ada Colau no participarà en la manifestació independentista de Barcelona; així ho ha anunciat la mateixa alcaldessa de Barcelona en una entrevista amb Risto Mejide. L'alcaldessa explica que no se sent «representada per la convocatòria», si bé ha volgut remarcar que «respecta» tothom que vulgui fer-ho i que el mateix consistori col·laborarà per tal que la manifestació es pugui celebrar amb tota normalitat.

Tanmateix, l'alcaldessa  ha criticat amb contundència la judicialització del procés català, i ha assegurat que sí que participarà en tots els actes oficials de l'11 de setembre, tant els organitzats pel mateix Ajuntament, com els organitzats per la Generalitat. D'aquesta manera, Ada Colau participarà un any més a l'ofrena floral al monument de Rafael de Casanova i als actes institucionals habituals.

Una mobilització que defensa la «via unilateral»

Colau no participarà en la mobilització precisament pel fet de ser un acte «independentista» i que defensa la «via unilateral», unes explicacions que també va donar l'any passat per evadir-se de la manifestació sota el lema 'Fem la República Catalana'.

També et pot interessar...