Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Policia Nacional

Comencen les càrregues i els trets de pilotes de goma a Girona i Tarragona

Durant els enfrontaments, els manifestants han llançat objectes i petards

Policia Nacional
Comencen les càrregues i els trets de pilotes de goma a Girona | Catalunya Diari

El caos de Barcelona es trasllada a ara a Girona i Tarragona. Si bé és cert a la ciutat comtal crema Via Laietana i s’hi registren importants disturbis, també ho és que el conflicte s’ha estès a Girona, on la policia ha carregat i ha disparat pilotes de goma contra els manifestants, i a Tarragona, on també s’estan vivint escenes de màxima tensió i violència amb barricades col·locades per alguns dels manifestants. 

La policia ha carregat contra els independentistes

A les sis de la tarda, unes 6.000 persones han participat una seguda en la zona de Correus de Girona per evitar que s'hi pogués celebrar una concentració unionista que estava convocada. La policia ha desplegat un fort desplegament per evitar que els dos grups coincidissin i han situat els manifestants unionistes, uns 200, darrere de la subdelegació del govern espanyol.

Un grup d'independentistes s'han situat a l'altra banda de la subdelegació, a la plaça 1 d'Octubre, però finalment  la Policia ha acabat carregant a la zona de Correus. Durant els enfrontaments, els manifestants han llançat objectes i petards, i la Policia Nacional pilotes de goma.

Moments de molta tensió a Tarragona

Pel que fa a Tarragona, un nombrós grup de manifestants s'ha dirigit cap a la Subdelegació del Govern de l'Estat quan la concentració de la Plaça de la Font s'ha acabat i han començat els moments de tensió entre els manifestants i la policia, amb llançament d'objectes contra els cossos policials i càntics també en contra de la policia.

A més, alguns manifestants han col·locat bombones de gas a l'interior de contenidors que posteriorment han cremat, quelcom que s'ha traduït en alguna explosió aïllada.

També et pot interessar...