Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toni Comín i Carles Puigdemont amb l'acreditació provisional d'eurodiputats

Comín deixa sense paraules un reporter de La Sexta

Aconsella a aquells que neguen que ja és eurodiputat que facin un «curset de lectura»

Toni Comín i Carles Puigdemont amb l'acreditació provisional d'eurodiputats
Toni Comín va respondre amb contundència als dubtes sobre si és o no eurodiputat | CatalunyaDiari

Toni Comín viu les seves hores més dolces d'ençà que va marxar a Bèlgica. Aquest divendres el Tribunal de Justícia de la Unió Europea confirmava la seva condició d'eurodiputat i la de Carles Puigdemont, i tots dos entraven al Parlament Europeu per recollir la seva acreditació.  Tot i això, encara ha de respondre amb ironia a alguns mitjans que li plantegen dubtes sobre la seva condició d'europarlamentari. 

Comín era entrevistat per un periodista de La Sexta, pel programa 'Al Rojo Vivo', que li va plantejar: «No és totalment clar que pugueu tenir l'acreditació definitiva. Hi ha qui diu que encara heu d'anar a Madrid a recollir aquesta acreditació».

La resposta del polític independentista era la següent: «Realment  hi ha qui després de llegir la sentència diu que s'ha d'anar a Madrid a prometre la Constitució?». I rematava amb un toc d'ironia: «Aprofitant el Nadal,  cal regalar-li un curset de lectura». 

Segona resposta contundent

Assegurava així que «som eurodiputats més enllà de qualsevol tràmit administratiu» d'un estat membre. El periodista insistia en el fet que el TJUE diu que «s'han d'estudiar més a fons aquests tràmits», però Comín tornava a respondre amb rotunditat.  «No, no el Tribunal General no diu el que acabes d'explicar. El que han fet és admetre el nostre recurs». 

Les respostes de Comín no va passar desapercebuda per les xarxes  que van destacar la contundència de les seves respostes. 

També et pot interessar