IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Comín no pot respondre una pregunta sobre la independència per problemes tècnics i esclata la polèmica

En una entrevista per TV3, li ha formulat fins en quatre ocasions, si considerava «un error» la declaració

Durant la sessió de preguntes a les quals Toni Comín s'ha ofert a contestar per TV3, pel programa 'FAQs', s'ha viscut un moment que ha destacat tant per el curiós com per el polèmic. A les acaballes de l'entrevista, la periodista Neus Tomàs ha preguntat al conseller si creia que havia sigut «un error» la declaració d'independència, quan, sorprenentment, Comín ha començat a tenir «problemes d'àudio».

En formular-se la pregunta, el membre del govern, instal·lat a Brussel·les, ha al·legat no escoltar bé el que se li havia demanat, pel que se li ha repetit la qüestió. En aquesta segona ocasió, Comín tampoc ha pogut entendre què li estaven formulant, però lluny donar una tercera oportunitat, ha iniciat un petit discurs perquè l'entrevista no quedés molt tallada.

Posteriorment, ha sigut el presentador del programa, Ricard Ustrell, qui ha tornat a fer la pregunta. Els problemes tècnics tornarien a aparèixer en el directe, pel que s'intentaria una quarta i última vegada fer la qüestió. Una vegada més, el conseller no ha pogut escoltar la demanda del conductor, pel que ha tornat a fer un petit discurs. Una vegada tornaven a plató, anunciaven el final del temps de l'entrevista, pel que la resposta continuarà sent una incògnita.

Error tècnic o mecanisme de distracció?

La reacció dels participants en el programa era de total incredulitat. Entre riures irònics i crítiques que deien «escolta el que vol escoltar», la paciència dels membres del programa s’acabava i no podien creure l’estratègia utilitzada per Comín per evitar respondre a la pregunta.

No obstant això, queda el dubte de si el conseller, efectivament ha buscat per tots els mitjans no contestar un tema tan delicat, o si realment se li han presentat problemes tècnics en el moment clau de l'entrevista. Sigui el que sigui, el vídeo s'ha fet viral i les xarxes han comentat tot tipus de versió.


Comentaris

envia el comentari