La compareixença de Torra provoca la ira de Rahola

La periodista ha publicat un tuit on ha enviat a «pastar fang» al govern català, i ha proposat investir Carles Puigdemont novament com a President de la Generalitat

Rahola
La compareixença de Torra provoca la ira de Rahola | Catalunya Diari

Pilar Rahola ha esclatat contra el Govern. Després que el president Quim Torra fes una compareixença davant la premsa estrangera, la periodista ha volgut mostrar la seva indignació i disconformitat amb l'actuació de l'executiu català després de la publicació de la sentència.

Rahola envia «a pastar fang» al Govern

«Perdoneu, però, una simple compareixença del President Quim Torra és tota la resposta del Parlament a la greu situació que vivim?», començava plantejant el tuit. Però Rahola no s'ha quedat aquí i, posteriorment, ha enviat «a pastar fang» als militants de Junts per Catalunya i d'ERC.

Proposa investir novament Puigdemont

La publicació s'ha realitzat una estona després que la mateixa Rahola proposés una solució a la problemàtica: tornar a investir l'expresident  Carles Puigdemont aprofitant que aquest pot tornar a ser diputat.

També et pot interessar...


Comentaris
Celia
Perdoneu no escric be el Catalá .no me gusta el Sr Puigdemo , porque cuando le vienen torcidas huye, y para mí eso es de COBARDES
Josep
La Pilar crec que fuma. Prou,prou,prou.... Ves a Bélgica amb el fugitiu
Jaime català miralles
Pilarica quants dies fa que no Carles? Jeje Se te nota molt!!!
Patricia García Ventura
Estar a la presó és més Intel.ligent que está a l'exili, aneu a pastar fang fastigosos
Francesc
Investir a Puigdemont com a president de la Generalitat, es com si posses una guineu a vigilar les gallines

envia el comentari