IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

ÚLTIMA HORA

❗L'Audiència Nacional absol al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

En Comú Podem es queixa de plagi amb el cartell electoral de JuntsxCat

Ambdós cartell comparteixen semblances d'estil

Semblança entre els cartells electorals de JuntsxCat i En Comú Podem
Semblança entre els cartells electorals de JuntsxCat i En Comú Podem | Cedida

A poc menys d'un mes de les eleccions catalanes del 21 de desembre, ja està en marxa la campanya electoral entre els principals partits. Però el que sí que ha cridat l'atenció és el cartell de JuntsxCat i En Comú Podem. Tots dos comparteixen semblances en estil. Estan inspirats en els mateixos que va utilitzar En Comú a les eleccions passades del 27-S, però amb continguts diferents.

  

  

Els comuns també han utilitzat un altre cartell amb els bustos de la resta de candidats en les diferents províncies catalanes: la de Lleida, Sara Vilà; la de Tarragona, Yolanda López, i el de Girona, Llorenç Planagumà. En el cas de la formació independentista, un altre cartell que també utilitzaran apareix el bust de Puigdemont amb el de Jordi Sánchez i la resta de consellers cessats. Ambdós mantenen les lletres amb la inclinació ascendent i el degradat de colors.

L'única diferència apreciable a simple vista són els polítics intervinents, així com els missatges electorals: «Tenim molt en comú», i «Puigdemont, el nostre president». En el cas dels comuns, serveix de punt d'unió per a tots els catalans impugnant els blocs. Per altra banda, per a Junts per Catalunya, la frase serveix per a la «restitució» del president cessat.


Comentaris

envia el comentari