Guardiola, en nom del 'Tsunami Democràtic': «Demanem a la comunitat internacional que intervingui»

L'organització que lidera les mobilitzacions postsentència fa una crida a la solidaritat internacional amb el poble català

Guardiola, en nom del 'Tsunami Democràtic': «Demanem a la comunitat internacional que intervingui» | EA Sports

El 'Tsunami Democràtic', l'organització anònima que lidera les mobilitzacions de l'independentisme per donar resposta a la sentència dels líders independentistes ha emès un nou comunicat, aquesta vegada de caràcter internacional, amb el qual ha demanat la solidaritat de la ciutadania i els líders polítics d'arreu del món. Així les coses, el lloc escollit per dur a terme el comunicat ha estat Manchester, i la persona que hi ha posat veu, Pep Guardiola.

 

«Només hi ha un camí: seure o parlar»

«Demanem a la comunitat internacional que intervingui», clamava Guardiola d'allò més contundent, el qual també reclamava que la posició que adoptés fos «clara». No només això, sinó que el tècnic del City ha afirmat que «Espanya viu una deriva autoritària que criminalitza la dissidència», i que fins i tot persegueix artistes «per exercir la seva llibertat d'expressió».

El de Santpedor, a més, ha recalcat que «només hi ha un camí: seure o parlar», i ha dirigit el seu missatge especialment a una persona, que és el president en funcions del govern espanyol Pedro Sánchez. En aquest sentit, l'exentrenador del Barça ha retret al govern socialista haver «optat per la repressió», i ha assegurat que «els líders condemnats avui representen les entitats majoritàries del país». 

 

Reclamen una solució «política i democràtica»

El comunicat, dirigit a la societat civil d'arreu del món, l'han distribuït diversos mitjans. El Tsunami també reclama al govern espanyol una «solució política i democràtica». A més, la plataforma reclama a la societat civil internacional que pressioni els seus governs per intervenir en el conflicte i trobar «solucions polítiques i democràtiques».

També et pot interessar...


Comentaris
Carmen
Guardiola se te va la olla
Jose
preocupate de entrenar en el extranjero !!!!
Joan
Patetic noi.. clar que amb els diners que tens et pots permetre anar animant als altres a fer vaga. Total.. des del sofà es veu tot molt be
Toni
A europa no els importa el que passi a espanya mentres pagui el deute. Ja no els va importar el temps del franquisme. El pais s'en va a la merda en serveis publics, vivenda, feina, llibertats i la gent passejant banderetes espanyoles. Pais de retrasats.
Albert Gener
GUARDIOLA PRESIDENT CATALUNYA www.ewoky.com Novel·la: "Un País en Joc"

envia el comentari