Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jèssica Albiach, Ada Colau i Jaume Asens.

Els Comuns proposen un boicot a Nissan

Jèssica Albiach també aplaudeix el suport d'ERC a la sisena i última pròrroga de l'estat d'alarma

Jèssica Albiach, Ada Colau i Jaume Asens.
Jèssica Albiach, al costat d'Ada Colau i Jaume Asens a la seu de Catalunya en Comú. | ACN

La líder de Catalunya en Comú Podem (CatECP), Jéssica Albiach, ha plantejat el boicot a l'aliança de Nissan-Renault-Mitsubishi com una de les «mesures de pressió» per fer reconsiderar a la companyia el tancament de les seves tres plantes a Catalunya a finals d'any.

«Es tracta d'una mesura forta i polèmica però, arribat al moment, pot ser necessària», ha assenyalat Albiach  aquest dilluns en una roda de premsa telemàtica. «També és molt dur que una multinacional que ha rebut 170 MEUR en ajudes públiques ara faci un cop de porta i deixi tirades més de 25.000 famílies», ha reflexionat en veu alta la líder dels comuns al Parlament. De fet,  Albiach  ha considerat que la marxa de Nissan és «un atac directe a la indústria catalana».

Albiach demana la convocatòria d'eleccions a Catalunya

Albiach  ha insistit en la necessitat d'una convocatòria d'eleccions a Catalunya després de les noves discrepàncies dins el Govern amb el suport d'ERC a la sisena i última pròrroga de l'estat d'alarma. «Ja no hi ha lleialtat ni confiança entre els socis de Govern», ha dit Albiach.

«És un executiu fracturat que no pot liderar la reconstrucció del país superada la pandèmia del coronavirus», ha assenyalat Albiach aquest dilluns en una roda de premsa telemàtica. «Ja és hora de superar aquesta agonia de legislatura», ha sentenciat la líder dels comuns al Parlament, que ha aplaudit la 'desmarcada' dels republicans i el seu vistiplau a l'última pròrroga de l'estat d'alarma: «És molt positiu».