rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Comuns, PSC, ERC i JxCat tanquen un acord de govern a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Ada Colau i Antoni Balmón encapçalaran l’ens
El pacte conté 54 objectius entre els quals destaquen fomentar l'accés a l'habitatge o la mobilitat sostenible i de baixes emissions | Cedida

 

Els grups metropolitans de PSC-CP, En Comú Guanyem, ERC-AM i Junts per Catalunya han arribat a un acord per governar plegats a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) durant els propers quatre anys. El pacte, que es materialitzarà amb la legislatura que comença aquest dijous, conté 54 objectius d’entre els quals els grups destaquen l’aposta per fomentar l’accés a l’habitatge, la mobilitat sostenible i de baixes emissions, i l’augment de l’ocupació.

 

L’acord de govern també fixa que el Consell Metropolità —màxim òrgan de govern— estarà presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, mentre l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antoni Balmón, serà el vicepresident executiu. El pacte inclou la proposta del Pla director urbanístic metropolità i mesures per fer front a l’emergència del canvi climàtic, per garantir un medi ambient saludable i l’aprofitament racional dels recursos naturals.

 

  

  

Així mateix, els grups subratllen que el programa de govern aposta pel progrés socioeconòmic de la metròpolis i preveu aprofundir les relacions de cooperació amb la resta d'institucions locals de la regió metropolitana de Barcelona. Entre les mesures dels propers quatre anys, també es preveu garantir la participació ciutadana i la màxima transparència de l’ens.

 

 

També et pot interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris