Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
'Operación Triunfo 2'

Els concursants d'OT revolucionen les xarxes opinant sobre les mobilitzacions

Miki, Alba Reche i Raoul vázquez han fet piulades sobre tot el que opinen d'aquesta situació

Les xarxes socials estan sent el millor lloc dels famosos per reivindicar-se sobre tota la situació que s'està patint a Catalunya. Ara, alguns exconcursants d'Operación Triunfo han piulat certs comentaris que estan tenint força  ressò.

Més famosos que s'expressen a Twitter

Per les últimes edicions d'OT han passat un bon nombre de concursants catalans, alguns d'ells, molt actius a les xarxes, han volgut pronunciar-se després de tot el que està passant a Catalunya, durant aquest moment màxim de tensió i crispació. La piulada de Miki ha sigut la que més impacte ha tingut, i és que el darrer representant d'Espanya al festival d'Eurovisió ha sigut molt crític amb la situació. «Això no va d'independència. Va de justícia. I que no us enganyi la tele», ha pronunciat el cantant al seu Twitter oficial.

  

D'altres com Alba Reche o Raoul Vázquez també han trencat el silenci i han esclatat. En el cas de la cantant, no és el primer cop que fa comentaris sobre el tema, l'única diferència és que ara ha sigut més directa.  «Els meus respectes per la lluita per la llibertat del poble», ha reconegut l'artista.

  

L'altre català és Raoul Vázquez, també concursant d'OT i germà de l'exfutbolista de l'Espanyol i del Nàstic de Tarragona, Álvaro Vázquez. Aquest encara ha sigut més clar que els anteriors i s'ha obert al complet dient que «Que quedi clar: estimo la meva terra i la gent de la meva terra».

També et pot interessar...